Μοναδικό ψαράδικο Χριστουγεννιάτικο δέντρο.


Την φωτογραφία μας την έστειλε φίλος αναγνώστης του Blog και δείχνει πραγματικά ένα πολύ περίεργο και μοναδικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, όπου με πολύ φαντασία έχουμε ένα αποτέλεσμα, που είναι κατά το προσωπικό μας γούστο πανέμορφο.
Ένα ψαράδικο Χριστουγεννιάτικο δέντρο, στολισμένο σε κάποιο αλιευτικό καταφύγιο σε νησί του Αιγαίου.

4 σχόλια:

 1. Τόσο τέλειο και τόσο μαγικό
  Και του χρόνου να στολίσουμε κι' εμείς
  Να ξεφύγουμε απο τον συν ήθη στολισμό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Είναι κατι πρωτότυπο, καλό είναι.
  αλλά το τέλειο είναι
  το στολισμένο δέντρο απο έλατο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.