Εξαιρετική η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας.


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας στην αίθουσα εκδηλώσεων ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ.
Μέσα σ’ ένα κλίμα ευχάριστο, χαρούμενο και δημιουργικό, τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. παρουσίασαν το θεατρικό έργο της Μαρίας Ν. Κίτρα Ο … άΔειος Βασίλης, μια τρυφερή χριστουγεννιάτικη κωμωδία για την αγάπη, τη φιλία, την ανάγκη του να βρισκόμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Την αυλαία άνοιξαν οι μικρότεροι της παρέας, χορεύοντας την ιστορία του Ρούντολφ, του μικρού ταράνδου του Αγίου Βασίλη.
Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής, προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκίσματα στον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π. καθώς και δώρα στα παιδιά.
Αρχικά, να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς πρωταγωνιστές της βραδιάς και να τους ευχηθούμε υγεία και καλή πρόοδο!
Ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Λευτέρης Κατσαούνης, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου, κ. Παναγιώτης Παληογιάννης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου, κ. Βασίλης Πολύζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κ. Παναγιώτης Γκόλιας, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κώστας Μπαμπούρης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κανδήλας, κ. Στέλιος Σιδεράς, Βάρνακα, κ. Λάμπρος Πραμαγκιούλης και Μύτικα, κ. Δημήτρης Φάρρος, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Κανδήλας, κ. Γλυκερία Σερεπίσου, Βάρνακα, κ. Γιώργος Κεραμίδας και Μύτικα, κ. Ελεάνα Λιβιτσάνη, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας, κ. Αλέξης Παπαναστάσης, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Κανδήλας, κ. Αριάδνη Θεοχαρίδη, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κανδήλας, κ. Ευδοκία Νίκα, εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.
Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κ. Λευτέρη Μάντζαρη, που συνέβαλε στην πραγματοποίηση της γιορτής.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλες τις μαμάδες για την προσφορά τους στο μπουφέ μας και την πάντοτε καλή συνεργασία και τη στήριξή τους!
Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά χαμόγελα!

Για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας
Το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.