Διήμερη εκδρομή στην Αθήνα από το Σύλλογο Γυναικών Μύτικα στις 18-19 Ιανουαρίου.


Πρόγραμμα εκδρομής.

1η ημέρα: Αναχώρηση 08:00 από τον Μύτικα. Ενδιάμεση στάση και άφιξη στην Πλατεία Συντάγματος. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πρωτεύουσας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 17.00 για το «Μέγαρο Μουσικής», για να παρακολουθήσουμε την «ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ» του Μίκη Θεοδωράκη, που αναβιώνει σε μια μεγαλειώδη μουσικοθεατρική παράσταση με τη ΛΑΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - αφήγηση ποιητικών, πεζών κειμένων από γνωστούς ηθοποιούς και σύγχρονη χορογραφία!
Τραγουδούν (ζωντανά): ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ.
Παίζουν: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ ΠΕΓΚΥ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΜΟΥΤΑΦΗ, ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΖΑΚΟΣ και η ΛΗΔΑ ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ.
Συμμετέχει πολυπληθής θίασος καθώς και η ΛΑΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ.
Με το τέλος της παράστασης, ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και συνεχίζουμε με επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης . Συνεχίζουμε με επίσκεψη και ελεύθερο χρόνο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος που περιλαμβάνει τις εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, καθώς και το Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, ένα από τα μεγαλύτερα σημεία πρασίνου στην Αθήνα . Δυνατότητα για καφέ και πρόχειρο γεύμα . Επιβίβαση στο λεωφορείο και επιστροφή στο Μύτικα με ενδιάμεση στάση.
Τιμή κατ’ άτομο 85 €.

Περιλαμβάνεται:
- Μεταφορά.
- Διαμονή με πρωινό Oscar Hotel.
- Εισιτήρια της παράστασης (Πλατεία - Ζώνη Γ).

Δεν περιλαμβάνεται:
- Εισιτήριο και ξεναγός στο Μουσείο Ακρόπολης 10 € κατ’ άτομο.
(Άτομα άνω των 65 8 €, άνεργοι 5 € με επίδειξη ταυτότητας – κάρτας ανεργίας).

2 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.