Δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου για τέσσερα χρόνια από συμπατριώτη μας Μυτικιώτη.


Στις 13 Δεκεμβρίου είχαμε την δημόσια πρόσκληση - γνωστοποίηση εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου που αφορούσε την φιλοξενία της ιστοσελίδας του για ένα έτος (δείτε εδώ), προκειμένου όποιος θέλει, να καταθέσει την προσφορά του και η απ' ευθείας ανάθεση που θα ακολουθήσει, θα γίνει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή).
Πληροφορηθήκαμε ότι είχαμε ανταπόκριση από τον συμπατριώτη μας κ. Χρήστο Χατζαρά που διαμένει στην Αθήνα και την εταιρία του www.cretaforce.gr, η οποία ανέλαβε για τέσσερα χρόνια την δωρεάν φιλοξενία της ιστοσελίδας του Δήμου Ξηρομέρου (έως 1.1.2024), αναβάθμισε το χώρο της ιστοσελίδας από 2 GB που ήταν στους όρους της προκήρυξης, σε 5 GB γιατί ήδη αντιμετώπιζε πρόβλημα χωρητικότητας και ανανέωσε και το domain της ιστοσελίδας για έως 14.5.2025.
Κινήσεις ανιδιοτελούς εθελοντικής προσφοράς και ευχόμαστε στον συμπατριώτη μας Χρήστο Χατζαρά υγεία, ευτυχία και πάντα δημιουργικός επαγγελματικά και σε όλη την ζωή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.