Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Αρχοντοχωριτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» - Πρώτος Πρόεδρος ο Λευτέρης Πιτσινέλης.Μετά τις αρχαιρεσίες του Σαββάτου 22 Φεβρουαρίου 2020, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Αρχοντοχωριτών «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», συγκροτήθηκε σε σώμα χθες 26.2.2020 ως εξής:
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Λευτέρης Πιτσινέλης.
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιάννης Ρετούλης.
  • ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γιάννης Πεταλιάς.
  • ΤΑΜΙΑΣ: Παρασκευάς Κολλιάς.
  • ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Γεράσιμος Καβούνος.
  • ΜΕΛΟΣ: Ντανιέλα Γκλουντεάνου - Παπαναστάση.
  • ΜΕΛΟΣ: Σπύρος Κρίθυμος.
Οι τακτικές συνεδριάσεις θα γίνονται σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είναι πάντα ανοιχτές για κάθε συγχωριανό που επιθυμεί να έρχεται, για να καταθέτει τις προτάσεις και τους προβληματισμούς του.
Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν και οι νέες δράσεις του συλλόγου.....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.