Εθελοντικές εργασίες στο Κοιμητήριο του Μύτικα.


Γράφει ο Αλέξης Παπαναστάσης.

Μυτικιώτες εθελοντές, υπό την εποπτεία του Προέδρου Τ.Κ. Μύτικα Δημητρίου Φάρρου, προέβησαν στις εξής εργασίες στο νεκροταφείο Μύτικα.
1. Επισκευή - συντήρηση σιδερένιας πόρτας (βόρεια είσοδος), ώστε να καθίσταται λειτουργική, ιδιαίτερα από τους ηλικιωμένους.
2. Τοποθέτηση συρμάτινου πλέγματος πάνω από τη μάντρα (βόρεια πλευρά), με σκοπό να αποτρέπεται πλέον η είσοδος ζώων, που κατά το παρελθόν πολλάκις είχαν προξενήσει ζημιές.
Εθελοντισμός σημαίνει προσφορά και παραγωγή έργου. Με τον εθελοντισμό προωθείται το κοινωνικό σύνολο, αναπτύσσονται οι σωματικές και πνευματικές δυνάμεις του ανθρώπου, επικοινωνεί με τους συνανθρώπους του, συσφίγγονται οι σχέσεις του με άλλους ανθρώπους, δημιουργούνται δεσμοί και προάγεται η ποιότητα και το επίπεδο της ζωής.
Ας αγαπήσουμε τον εθελοντισμό, ας τον ασκούμε με διάθεση και κέφι, αν θέλουμε να επιτύχουμε στον αγώνα της ζωής…

3 σχόλια:

  1. Για αυτά θα πλήρωνε ο δήμος 500 ευρώ .. μπράβο έτσι πρέπει ένα χεράκι απ' ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σας.Ο καθενας μας διαλεγει ενα μετεριζι κ προσφερει οπως μπορει.Και αλλοι λοιπον στην προσπαθεια.Θοδ. Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα πρεπει να ακολουθησουν και τα αλλα χωρια σε τετοιες δρασεις και οτιδηποτε αλλο φανταζει στραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.