Ένταξη για χρηματοδότηση 10 αιτήσεων οικονομικής ενίσχυσης γεωργικών εκμεταλλεύσεων, εντός των ορίων του Δήμου Ξηρομέρου, συνολικού ποσού 583.669,19 €, στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020.


Μετά την δημοσίευση εκ μέρους μας το Φεβρουάριο του 2020, των πινάκων των αποτελεσμάτων διοικητικού ελέγχου, των αιτήσεων ενίσχυσης που κατατέθηκαν από Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα με γεωργικές εκμεταλλεύσεις, για ένταξη στη Δράση 4.1.1 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στην ανταγωνιστικότητα της εκμετάλλευσης» και στη Δράση 4.1.3 «Υλοποίηση επενδύσεων που συμβάλλουν στη χρήση ΑΠΕ καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος», του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014 - 2020, στο πλαίσιο της υπ. αριθμ. 13849/14.12.2017 πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων στήριξης, σας παρουσιάζουμε σήμερα ποιοι εντάχθηκαν τελικά, μετά από σημερινή απόφαση που υπογράφεται από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη.
Για όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στη δράση 4.1.1 εντάχθηκαν 753 επιλέξιμες αιτήσεις, που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 42.556.509,75 €, ενώ στη δράση 4.1.3 εντάχθηκαν 15 επιλέξιμες αιτήσεις, που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης, συνολικού ποσού δημόσιας δαπάνης 211.382,99 €.
Εντάχθηκαν για οικονομική ενίσχυση, 10 προτάσεις που κατατέθηκαν από Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα με γεωργικές εκμεταλλεύσεις, που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.
Ο αγροκτηνοτροφικός τομέας στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου έχει πολλές προοπτικές και δυνατότητες, οι οποίες όμως για να ευδοκιμήσουν, θα πρέπει οι αγροκτηνοτρόφοι της περιοχής να αποκτήσουν πρόσβαση στα χρηματοδοτικά εργαλεία που υπάρχουν, κάτι το οποίο απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και σύνταξη φακέλων αιτήσεων χρηματοδότησης με πληρότητα.
Τα ποσά οικονομικής ενίσχυσης των 10 αιτήσεων, που κατατέθηκαν από Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα με γεωργικές εκμεταλλεύσεις, που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.