Έπιασε στο Τζόκερ 2,95 εκατομμύρια ο Δήμος Ξηρομέρου!!! Το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχει ο Δήμαρχος. Ξελασπώνει οικονομικά ο Δήμος!!!


Χαράς ευαγγέλια για τον Δήμο Ξηρομέρου. Στην χθεσινή κλήρωση του Τζόκερ κέρδισε 2,95 εκατομμύρια ευρώ, παίζοντας στο όνομα του δελτίο αξίας 3 €.
Ήταν μία πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, από 1η Σεπτεμβρίου να δοκιμάζει την τύχη της παίζοντας Τζόκερ, αφού παρέλαβε στα οικονομικά μία κατάσταση, όπου πραγματικά δεν είχαν μαντίλι για να κλάψουν κατά το κοινώς λεγόμενον. Δοκίμαζαν λοιπόν μήπως και ξεστραβωθεί η τύχη τους και ξελασπώσουν οικονομικά μέσω αυτής.
Την αρχική χαρά και τον ενθουσιασμό της είδησης, επισκίασαν οι πρώτοι διαξιφισμοί συμπολίτευσης - αντιπολίτευσης για την εγγραφή του ποσού στα έσοδα του Προϋπολογισμού και την κατανομή του.
Η αξιωματική αντιπολίτευση μιλά και καταγγέλει, ότι το ίδιο έκανε και αυτή στην θητεία της και αναφέρεται σε εξόφθαλμη κλοπή της ιδέας της από την συμπολίτευση. Όλες οι ενέργειες είχαν ξεκινήσει από αυτή ισχυρίζεται.
Επίσης μεγάλη διαφωνία και κόντρα έχει ξεσπάσει και για την κατανομή του ποσού.
Η συμπολίτευση θέλει τα 2 εκατομμύρια να πάνε για αναπτυξιακούς επενδυτικούς σκοπούς και τα 950 χιλιάρικα στα έσοδα των ανταποδοτικών, ώστε να υπάρξει μείωση των δημοτικών τελών και κάποιες παρεμβάσεις στην ύδρευση.
Η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά να ξεχρεωθούν πρώτα όλοι όσοι είναι πιστωτές του Δήμου και όσοι διεκδικούν χρήματα δικαστικά και ότι περισσέψει να πάει στους δύο παραπάνω σκοπούς που λέει η συμπολίτευση.
Παρά τις διαφωνίες, το σίγουρο είναι ότι σωθήκαμε...
Στις 8 το βράδυ σήμερα, μέσω YouTube και Facebook, από το Γραφείο του στο Δημαρχείο, ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης θα ενημερώσει του δημότες για το ευχάριστο και τις λεπτομέρειες αξιοποίησης των χρημάτων.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.