Εντάξεις ύψους 704.828,58 € στο Φιλόδημος ΙΙ μέχρι τώρα για την νυν δημοτική αρχή.


Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει ενταχθεί μέχρι τώρα σε τέσσερις δράσεις του Φιλόδημος ΙΙ κατά την θητεία της νυν δημοτικής αρχής, συνολικού ποσού 704.828,58 €, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκου, στην διάρκεια της σύντομης μέχρι τώρα θητείας της, που ξεκίνησε από 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα οι τέσσερις δράσεις που έχουν ενταχθεί (οι ημερομηνίες ένταξης, φαίνονται καθαρά πάνω δεξιά στα επίσημα έγγραφα): 
  • 150.000 € για προμήθεια μηχανημάτων αποκομιδής σκουπιδιών, με υπογραφή Υπουργού Εσωτερικών στις 22 Νοεμβρίου 2019 (δείτε εδώ).
  • 370.688,58 € για αθλητικές εγκαταστάσεις, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών στις 2 Δεκεμβρίου 2019 (δείτε εδώ).
  • 96.720 € για εκπόνηση μελετών και υλοποίηση μέτρων και μέσων πυροπροστασίας στις σχολικές μονάδες, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών στις 4 Μαρτίου του 2020 (δείτε εδώ).
  • 87.420 € για κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ στις σχολικές μονάδες, με υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών στις 9 Μαρτίου 2020 (δείτε εδώ). 
Αυτά τα ποσά αποτυπώνονται και θα αποτυπωθούν στα έσοδα του Προϋπολογισμού του 2020 και δεν αποτυπώθηκαν και δεν εμφανίστηκαν ποτέ στον Προϋπολογισμό του 2019, γιατί απλά δεν υπήρχαν.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.