Σφοδρή επίθεση προς την δημοτική αρχή, από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Κώστα Γεωργούλα για τον Κορωναϊό και τις απολυμάνσεις.


Γεωργούλας Κώστας: Της Χαλιμάς τα παραμύθια.

Κύριοι του Δήμου Ξηρομέρου.
Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια σας ρωτάμε ευθέως: Έχετε να μας δείξετε μια αντίστοιχη φωτογραφία η απόφαση ανάλογη με τους γειτονικούς Δήμους Μεσολογγίου, Αγρινίου, Ναυπάκτου κλπ που έκαναν έγκαιρα απολυμάνσεις σε όλους τους δημόσιους χώρουςq Δυστυχώς ΟΧΙ.





Αντίθετα πολλές φωτογραφίες έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο με τα σκουπίδια σκόρπια εδώ και εκεί, με ξεχειλισμένους, άπλυτους, βρώμικους κάδους και χωματερές σε κάθε γειτονιά, με συνεχείς διακοπές νερού σε διάφορα δημοτικά διαμερίσματα επί 3 ημέρες και άλλα πολλά.
Εμείς επομένως ως πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου διαπιστώνουμε ότι βάζετε την υγειά των συμπολιτών μας σε άμεσο κίνδυνο, είτε λόγω της αδυναμίας σας και των συνεργατών σας να ανταποκριθείτε επαρκώς στα καθήκοντα σας είτε λόγω της αμέλειας σας. 
Αναφορικά με τις υποδομές που αναφέρετε στο δελτίο τύπου, οι δημότες γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι προ ετών τις δημιούργησαν και τις στελέχωσαν ώστε να τις καρπώνεστε τώρα και ποιοι είναι αυτοί που έκλεισαν άλλες υποδομές και τις υπονομεύουν. 
Δυστυχώς μας υποχρεώνετε λόγω της αμέλειας σας να προσφύγουμε θεσμικά για να προστατέψουμε την υγεία των συμπολιτών μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ 

Γεωργούλας Κώστας

3 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΔΗΜΟΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΩΡΙΑ
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?
    Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΩΤΙΣΜΟ
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητε Κυριε Γεωργουλα, οι καλλες και σωστες υποδομές δεν ξεθωργιάζουν μεσα σε εξη μηνες, στεκουν αγγεροχες για πολλη περισοτερο χρονο. Και βεβαια ο Αστακος και ολλα τα αλλα χωρια θα μείνουν δειχος Νερο και πρωτο και καλυτερο το χωριό του πρωιν δημάρχου σου, που δεν είναι αξιος στα 25 χρονια της θειτιας του να παει λιγο νερακι στους χωριανους του. Στου κρεμασμενου το σπιτι δεν μειλουν για σχοινι.Η καμιλα βλεπει την καμπουλα της αλλης και όχι τη δικια της. Κοιταχτε τι κανατε εσεις και αφήστε τους αλλους να τουσ κρείνει ο λαος στο τελος της θειτίας τους, και αν και αυτοι δεν πραξουν σωστα να παν και αυτοι στο σπίτι τους από το ΛΑΟ.ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.