Ευχές για το Πάσχα από τους φίλους Γάλλους που αγαπάνε τον τόπο μας.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ένα πολύ όμορφο e-mail πήραμε από Γαλλία, με ευχές για το Πάσχα και ένα βίντεο με υπέροχη συμφωνική μουσική, από ανθρώπους που αγαπάνε τον τόπο μας, τον επιλέγουν σαν επισκέπτες και εμείς τους αισθανόμαστε δικούς μας.
Merci pour tout Mr. Gérard. Bonne Fête de Pâques.

Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ.

Είμαστε στο σπίτι! Τα χωριά μας που αγαπάμε τόσο περνούν δύσκολες στιγμές. Αλλά με δύναμη, θάρρος και αποφασιστικότητα θα βγούμε από όλα μαζί, περισσότερο ενωμένοι όπως πάντα, πιο ανθρώπινοι, λιγότερο ατομικιστές.
Επειδή αγαπάμε αυτήν τη χώρα, ειλικρινά, πλήρως, οι κάτοικοί της, τα βουνά της, η θάλασσα, οι παραδόσεις της, η μουσική της και ο χορός της, θέλουμε να συναντηθούμε μαζί σε καφετέριες, στις πλατείες, στο στους δρόμους, φάτε το αρνί ως οικογένεια, φτιάξτε ψωμί, ετοιμάστε τη συγκομιδή, πηγαίνετε για να προσευχηθείτε στις εκκλησίες μας.
Είμαστε σίγουροι ότι θα συναντηθούμε μαζί, για να μιλήσουμε, να συζητήσουμε, για ανταλλαγή απόψεων.
Καλό Πάσχα.

-------------------------------

LA COMMUNAUTE FRANCAISE VOUS SOUHAITE UNE JOYEUSE PÂQUES.

Nous sommes chez nous! Nos villages que nous aimons tant vivent des moments difficiles. Mais avec force, courage et détermination nous nous en sortirons tout ensemble, plus solidaires que jamais, plus humains, moins individualistes.
Parce que nous aimons ce pays, sincèrement, pleinement, ses habitants, ses montagnes, sa mer, ses traditions, sa musique et sa danse, nous souhaitons nous retrouver ensemble dans les cafés, sur les places, dans les rues, manger l’agneau en famille, faire du pain, préparer les vendanges, aller prier dans nos églises. Nous sommes obstinés à nous retrouver ensemble pour parler, bavarder, échanger.
Bonne Fête de Pâques.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.