Η εγκατάλειψη χρόνων στα ηλεκτρολογικά του παραλιακού μετώπου του Μύτικα, έχει γίνει επικίνδυνη.

Φωτιστικά ασυντήρητα για πολλά χρόνια και πιθανόν λάθος προδιαγραφών για τοποθέτηση στο σημείο, έχουν γίνει επικίνδυνα.
Το ότι η κατάσταση των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων στο παραλιακό μέτωπο του Μύτικα είναι τραγική, απόρροια της συνεχούς εγκατάλειψης χρόνων, είναι μία πραγματικότητα που ούτε κρύβεται, ούτε ωραιοποιείται.
Το παράξενο και οξύμωρο συνάμα είναι ότι αυτό συνέβη, ενώ τα προηγούμενα χρόνια, χιλιάδες ευρώ εντάλματα πληρωμής κόπηκαν στο όνομα του Μύτικα για ηλεκτρολογικά (δείτε εδώ), αλλά το ανάλογο και εύλογο έργο στον τομέα αυτό αναζητείται από όλους μας.
Στον κάτω Μύτικα μάλιστα, όπου έχουμε μία σειρά φωτιστικών προς το κάμπινγκ του Μούχα, η κατάσταση έχει γίνει και επικίνδυνη για πρόκληση ατυχήματος και σας επισυνάπτουμε σχετικές φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας.
Πληροφορούμαστε ότι η τελευταία προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού και λαμπτήρων που έκανε ο Δήμος Ξηρομέρου με έκπτωση 46,25% (δείτε εδώ), μόλις παραλήφθηκε και ότι επίσης το καλαθοφόρο του Δήμου είναι έτοιμο προς χρήση και από την άλλη εβδομάδα με σειρά και με κάποια προτεραιότητα, θα αρχίσουν παρεμβάσεις για να μαζευτεί η κατάσταση και στον Μύτικα.
Ως μέλος του Λιμενικού Ταμείου, η γραπτή πρόταση μας προς το Δ.Σ. τον Οκτώβριο του 2019, για τα ηλεκτρολογικά του Μύτικα είναι:
«Για τα ηλεκτρολογικά του λιμανιού του Μύτικα και του παραλιακού μετώπου του Μύτικα να προχωρήσουμε σε μία μελέτη – τεχνική περιγραφή, που θα αφορά όλον τον φωτισμό του προαναφερθέντος κομματιού (και τα φώτα ασφαλείας του βουλιαγμένου λιμανιού και τα χωνευτά φώτα στο οριζόντιο μπαστούνι του αλιευτικού καταφυγίου που δεν ανάβει κανένα), έτσι ώστε να γίνουν οι πραγματικές εργασίες και προμήθειες που απαιτούνται, ώστε αυτός να δουλεύει κανονικά χωρίς προβλήματα για τα επόμενα 3-4 χρόνια. Να ακολουθηθεί ανοικτή πρόσκληση προς όλους για προσφορές πριν την απ’ ευθείας ανάθεση».

Φωτιστικά ασυντήρητα για πολλά χρόνια και πιθανόν λάθος προδιαγραφών για τοποθέτηση στο σημείο, έχουν γίνει επικίνδυνα.

Φωτιστικά ασυντήρητα για πολλά χρόνια και πιθανόν λάθος προδιαγραφών για τοποθέτηση στο σημείο, έχουν γίνει επικίνδυνα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.