Καθαρισμοί στην Τ.Κ. Μύτικα.


Χθες Τρίτη και σήμερα Τετάρτη, ήρθε στο Μύτικα το JCB και το φορτηγό του Δήμου και υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Αλυζίας κ. Παναγιώτη Παλιογιάννη, έγινε προγραμματισμένος καθαρισμός στο χώρο κάτω από το κοιμητήριο, στην είσοδο του Μύτικα από τον οικισμό της Παναγούλας, αλλά και σε δρόμους του οικισμού.
Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες, με κόψιμο των χόρτων εκατέρωθεν των δρόμων εντός του οικισμού, με απλά μεροκάματα και αναμένουμε την έναρξη της διαδικασίας της πρόσληψης των οκταμήνων μέσω του ΟΑΕΔ, η οποία έχει καθυστερήσει χαρακτηριστικά, ώστε στον Μύτικα να έχουμε μόνιμα τοποθετημένους 2 - 3 εργάτες στην καθαριότητα του οικισμού, που κάθε ημέρα θα καθαρίζουν και θα έχουν τον Μύτικα σε καλό επίπεδο καθαριότητας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μύτικα

Φάρρος Δημήτρης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.