Δεκτά τα ανώνυμα άρθρα και σχόλια, αλλά παροτρύνουμε για επώνυμη αρθρογραφία και σχόλια στο Blog.


Σαν Blog δεν είμαστε καθόλου εναντίον της ανώνυμης αρθρογραφίας και σχολίων, το αντίθετο, την στηρίζουμε και την υποστηρίζουμε, μας ενδιαφέρει η ουσία της αρθρογραφίας, η οποία εξυπακούεται ότι πρέπει να κινείται στα πλαίσια των κανόνων ευπρεπούς δημόσιας έκφρασης. Όμως ενθαρρύνουμε τους συμπατριώτες μας να στέλνουν την επώνυμη αρθρογραφία τους, τα επώνυμα σχόλια τους, για οποιοδήποτε θέμα αυτοί κρίνουν.
Γνωρίζουμε πάρα πολλούς, και ιδιαίτερα νέους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν άποψη για πολλά θέματα της περιοχής μας. Υπάρχει σε πάρα πολλούς νέους συμπολίτες μας πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον για τον τόπο, που είναι το πιο σημαντικό κίνητρο. Έχουμε τύχει πολλές φορές σε συζητήσεις μαζί τους και καλό είναι να βγαίνουν οι ενδιαφέρουσες αυτές γνώμες και δημόσια με την μορφή αρθρογραφίας.
Ο δημόσιος διάλογος, με ευπρέπεια και επιχειρήματα για τα τοπικά θέματα, μόνο θετική συνεισφορά μπορεί να έχει και ας διαφωνούμε μεταξύ μας.
Γνωρίζουμε ότι πολλοί διστάζουν γιατί σου λένε... «Ναι..., να κάτσω εγώ να πω την γνώμη μου την άποψη μου δημόσια για ένα θέμα, και από κάτω να με περιλάβουν οι ανώνυμοι και να μου λένε το μακρύ και το κοντό τους;».

Φίλοι αναγνώστες.
  • Μπορείτε να στείλετε το άρθρο σας ζητώντας απενεργοποιημένα τελείως τα σχόλια, είτε επώνυμα, είτε ανώνυμα, γιατί δεν θέλετε να μπείτε σε διάλογο και απλά θέλετε να καταθέσετε μία άποψη.
  • Μπορείτε επίσης να στείλετε το άρθρο σας, ζητώντας να επιτραπούν μόνο τα επώνυμα σχόλια.
  • Αλλά και εν τέλει σας λέμε, ότι φροντίζουμε να προστατεύουμε τους αρθρογράφους από ανώνυμα και επώνυμα ακόμη σχόλια, που με τα δικά μας κριτήρια και την δική μας αισθητική, θεωρούμε ότι βγαίνουν εκτός των πλαισίων που εμείς έχουμε στο μυαλό μας για το πως πορεύεται αυτό το Blog 9 χρόνια τώρα και πως θα συνεχίσει την πορεία του.
Αυτές οι δυνατότητες υπάρχουν και λειτουργούν, και αν τις ζητήσετε, το Blog θα φροντίσει να τις εξασφαλίσει.

7 σχόλια:

  1. Βασίλη δεν είναι ακριβώς έτσι δυστυχώς γιατί κάποια άλλα blogs μπορούν να πάρουν το κείμενο να το αναρτήσουν κ εκεί όντως ο καθένας θα γράφει ο, τι του κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλτιάδης Καραβίας21 Απριλίου 2020 στις 1:15 μ.μ.

    Οταν δέν έχεις τό σθένος νά ύπογράψης τήν γνώμην σου πώς θέλεις νά τήν έκλάβουν στά σοβαρά......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δέν έχει τόσο σημασία το όνομα σε ένα σχόλιο
    όσο σημασία έχει το περιεχόμενο σε ένα σχόλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρόβλημα δηλαδή με την ανωνυμία ποιό είναι για να το καταλάβω? Υπάρχει κίνδυνος να εξομοιωθούμε με την 17 Νοέμβρη?

    Ανώνυμος είπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν θες επωνυμία στα άρθρα μας θα διαγράψεις την επιλογή Ανώνυμος είπε.

    Ανώνυμος είπε (εκ πεποιηθησεως)

    ΥΓ. Αλίμονο αν ότι αναρτώ έπρεπε να έχει το όνομά μου για να το πάρουν στα σοβαρά. Αστείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαν Blog δεν είμαστε καθόλου εναντίον της ανώνυμης αρθρογραφίας και σχολίων, το αντίθετο, την στηρίζουμε και την υποστηρίζουμε, μας ενδιαφέρει η ουσία της αρθρογραφίας, ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ,
    ΦΑΓΗΤΟ ή ΓΛΥΚΟ, ΜΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

    ΕΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ-ΤΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ, ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ?
    ή ΕΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΝΟΣΤΙΜΟ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.