Έγκριση αγοράς καινούργιου απορριμματοφόρου για τον Δήμο Ξηρομέρου.


Με σημερινή της απόφαση η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, ενέκρινε την διενέργεια προμήθειας ενός καινούργιου απορριμματοφόρου από τον Δήμο Ξηρομέρου.
Έτσι η νέα δημοτική αρχή προχωρά έμπρακτα και με σταθερά βήματα, στο στήσιμο της υπηρεσίας καθαριότητας και αποκομιδής των σκουπιδιών με δημόσιο χαρακτήρα.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και ανηφορικός, μιας και η υπηρεσία είχε συνειδητά απαξιωθεί και όδευε σταθερά και με σιγουριά στους ιδιώτες.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την σαφή και καθαρή επιλογή της νέας δημοτικής αρχής για την δημόσια αποκομιδή των σκουπιδιών, σας εξηγούμε στο ακριβώς παρακάτω άρθρο μας.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

6 σχόλια:

  1. Και μετα θα δοθει ο στολος προς ιδιωτες για αποκομηδη
    Βασιλη μην εκτιθεσαι αλλο
    Η καθαριοτητα ειναι επιλογη εκ κυβερνησεως που στηριζει ο νυν δημαρχος για ιδιωτες
    Κρατα το σχολιο και θα δεις σε 2 χρονια απο τωρα
    Καλη δυναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κρατάω και σε 2 χρόνια θα δούμε. Οι Δήμοι κάνουν επιλογές και η Πολιτεία σου δίνει την δυνατότητα να στηρίξεις τις επιλογές σου. Υπάρχουν παραδείγματα Δήμων για του λόγου το αληθές.
    Τώρα τι στηρίζει ο σημερινός Δήμαρχος, φαίνεται καθαρά από τις πράξεις του. Καθαρά και σταράτα αποκομιδή με δημόσιο χαρακτήρα, χωρίς αλλά. Ο πρώην «σύντροφος» τι στήριζε στην αποκομιδή των σκουπιδιών δεν μας είπες και κυρίως τι έπραξε.
    Που να απευθυνθώ σε 2 χρόνια, γιατί έχω το κακό και να θυμάμαι καλά;

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΩ ΤΟ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με κανεναν συντροφο δεν ειμαι
      Απλα βλεπω τα νομοθετηματα
      Λογικη βαζω
      Σε 2 χρονια
      Υγεια να εχουμε
      Απο σεπτεμβρη ξαναμιλαμε

      Διαγραφή
  3. Εις 11:31 μ.μ. η επιδημία ανέτρεψε αντιλήψεις και λαθεμένες ιδεοληψίες.
    Η στροφή στην δημόσια και δωρεάν υγεία είναι εμφανής από όλες σχεδόν τις πολιτικές δυνάμεις και κόμματα , ως σύστημα υγείας που μπορεί να ανταποκρίνεται με επάρκεια στις καθημερινές ανάγκες υγείας του απλού κόσμου και της κοινωνίας γενικότερα.
    Και αφού αποδεχόμαστε την Δημόσια Υγεία ως καλλίτερο σύστημα, γιατί να μήν αποδεχθούμε και την Δημόσιο χαρακτήρα στην καθαριότητα σε δήμους και στον δήμο μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφού και η καθαριότητα των δημοτικών χώρων,
    είναι αναπόσπαστο μέρος της δημόσιας υγιεινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.