Ληστεία σε οικία στις Φυτείες.


Ληστεία σημειώθηκε χτες το βράδυ, από 12 η ώρα έως τα ξημερώματα, σε οικία οικογένειας στις Φυτείες. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι βραδυνές ώρες, με την οικογένεια εντός του σπιτιού να κοιμάται και αφαίρεσαν τρόφιμα, χωρίς να ασχοληθούν καθόλου με αντικείμενα του σπιτιού.
Σημεία των καιρών, όπου ακόμα και στα χωριά μας, η έννοια της ασφάλειας όπως την είχαμε στο μυαλό μας και την είχαμε συνηθίσει από τα παλιά χρόνια, έχει αρχίσει να χάνεται, με οικίες συμπολιτών μας να γίνονται στόχος για λάδι, γάλα, τυρί, φρούτα κλπ.

2 σχόλια:

 1. Το ότι δεν πείραξαν τίποτα και αναζήτησαν φαγητό εμένα μου λέει ότι πλέον η κοινωνία μας έχει γίνει απάνθρωπη, ακόμα και στα χωριά μας. Πως μπορεί να μην έχει να φάει κάποιος και να του κλείνεις την πόρτα; Αν ήταν τεμπέλης και δεν είχε όρεξη για δουλειά, εκτιμώ ότι θα έκλεβε κι άλλα πράγματα. Αλλά τώρα πήρε φαγητό. Με αυτή τη ρημάδα την κορωνοκριση βλέπω να βαθαίνει αυτό το πρόβλημα. Και να επιτείνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΟΤΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕΙ
   ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΗΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
   ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ.

   -ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΠΑΙΔΙΑ-ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΒΟΗΘΕΙΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
   ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΜΙΚΡΟΔΥΣΚΟΛΙΕΣ
   -ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΗΛΙΚΙΑΚΑ
   ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ
   ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΠΛΑΝΩΝ ΜΑΣ ?

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.