Δεύτερο συνεχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου, με εκκωφαντικά απούσα την αξιωματική αντιπολίτευση. Η εξήγηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (ηχητικό).


Σχετικά με Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη και την ομαδική απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης από δεύτερο συνεχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριος Κατσαούνης, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε με τηλεδιάσκεψη Πέμπτη 28 Μαΐου, κατέστησε σαφές ότι αυτό είναι πολιτική επιλογή της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης» και του επικεφαλής της κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.
Ανάφερε χαρακτηριστικά ότι όταν ξεκίνησε η κρίση του κορονοϊού και τα Δημοτικά Συμβούλια γίνονταν δια περιφοράς, ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης του διαμαρτυρήθηκε γι αυτό και του είπε, γιατί δεν τα κάνουμε και εμείς με τηλεδιάσκεψη όπως κάνουν οι άλλοι Δήμοι. Όταν ξεκινήσαμε Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη, ξαφνικά χωρίς καμία αιτιολογία απείχαν.
Εμείς γνωρίζουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αρχικά έδειξε θέληση να συμμετέχει στα Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη.
Ξαφνικά όμως κάτι άλλαξε βλέποντας το αλλιώς και έτσι για δύο συνεχόμενα Δημοτικά Συμβούλια, η αξιωματική αντιπολίτευση, μη επιτελώντας τον θεσμικό της ρόλο που είναι ο έλεγχος της συμπολίτευσης, είναι εκκωφαντικά απούσα, χωρίς να παρουσιάζει δημόσια κάποιο λόγο και αιτία.


3 σχόλια:

  1. Η εν λόγω ηγετική ομάδα της σημερινής αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου μας,
    απέτυχε πολιτικά παταγωδώς και ολοκληρωτικά στην αποστολή της.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε συνοδοιπόρε ανώνυμε
    Τα έχουμε πει εγκαίρως εκεί που πρέπει σε όλους τους τόνους, γραπτώς για να υπάρχουν. Κάποιοι που ήταν στην δημιουργία μιας προσπάθειας από την αρχή της όταν όλα τα έσκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά, δώστε τους το δικαίωμα να την πονάνε κιόλας αυτή την υπόθεση.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολιτικα εκθετη η μειζονα αντιπολιτευση
    2 φορες ομαδικη απουσια και ουτε μια ανακοινωση
    αντιδημοκρατικες συμπεριφορες
    με τηλεδιασκεψη λειτουργουν ολα τα συλλογικα οεγανα σε ολο τον κοσμο εξαιτιας του ιου και μονο αυτοι δεν το καταλαβαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.