Καλό ταξίδι θειά Λένη...


Απεδήμησεν εις Κύριον η αξιαγάπητη θειά Λένη σύζυγος Γιάννη Βαρδή, ο οποίος ήταν άριστος και φημισμένος οργανοπαίχτης του σαντουριού. Μία καλοσυνάτη γυναίκα, πρόσχαρη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, με μία χαρακτηριστική ευγένεια λόγου και ψυχής, η οποία έδινε χαρά και βοήθεια σε μικρούς και μεγάλους στην γειτονιά μας στον πάνω Μύτικα.
Κάθε καλοκαίρι στον Μύτικα παρούσα, γιατί το υπεραγαπούσε το χωριό μας και η γειτονιά στην κύρια είσοδο του Μύτικα από τα περιβόλια, δεν θα είναι ποια η ίδια τα καλοκαίρια.
Έφυγε πλήρης ημερών, 95 χρονών, με ευτυχισμένη ζωή.
Αύριο Παρασκευή στις 11 η ώρα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Μύτικα θα τελεσθεί η νεκρώσιμος ακολουθία, όπου θα την αποχαιρετήσουν στο τελευταίο ταξίδι οι οικείοι της και οι Μυτικιώτες που τόσο πολύ την αγαπούσαν.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις κόρες της Ρούλα και Σπυριδούλα, στα εγγόνια, στα δισέγγονα και τα τρισέγγονα της και στους λοιπούς συγγενείς της.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.