Απόφαση για συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στο Πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων – ΤΠΣ».


Στο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου που έγινε την Τρίτη 23 Ιουνίου, συζητήθηκε ως προ ημερησίας διάταξης θέμα και πάρθηκε απόφαση, για υποβολή αιτήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της αριθμ. πρωτ: ΥΠΕΝ/ΓρΥΦΧΑΠ/55357/1334-11/6/2020 πρόσκλησης, για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων – ΤΠΣ».
Σήμερα η Πολιτεία έρχεται και διαθέτει ένα γενναίο χρηματοδοτικό εργαλείο 200 εκατομμυρίων ευρώ, ενθαρρύνοντας τους Δήμους να προχωρήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.
Πολιτική βούληση της νυν δημοτικής αρχής είναι να προχωρήσει και να διευθετήσει αυτά τα θέματα σωστά και με επιστημονικό τρόπο.
Στόχος να καθορίσουμε εμείς ως τοπικές κοινωνίες που επιτρέπετε τι και αν μην τρέχουμε κάθε φορά ασθμαίνοντας πίσω από τις εξελίξεις (βλέπε ιχθυοκαλλιέργειες και βιορευστά).
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.