Παρεμβάσεις ευπρεπισμού στην Τοπική Κοινότητα Μύτικα. Η τοπική κοινωνία αναμένει την δημοπράτηση του γηπέδου του Μύτικα.


Όλη την προηγούμενη εβδομάδα στον Μύτικα, από την Δευτέρα, είχαμε παρεμβάσεις με στόχο τον ευπρεπισμό του οικισμού. Έτσι με το τρακτέρ του Δήμου καθαρίστηκαν πολλά κοινόχρηστα κομμάτια από χόρτα και το τρακτέρ θα συνεχίσει και αυτή την εβδομάδα στον Μύτικα, ώστε και οι υπόλοιποι κοινόχρηστοι χώροι να καθαρίσουν από τα χόρτα (νέο Κ.Υ. Μύτικα, οικόπεδο στου Μούχα κλπ).
Πολλοί ιδιώτες επιπλέον αυτές τις ημέρες καθάρισαν τα οικόπεδα τους, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετά ιδιωτικά οικόπεδα ακαθάριστα.
Επίσης εθελοντές μαζί με την Τ.Κ. Μύτικα, καθάρισαν την παραλία του λιμανιού του Μύτικα, έκοψαν χόρτα, άσπρισαν πεζούλια, έβαλαν τις ομπρέλες για πρώτη φορά τόσο νωρίς, καθάρισαν το πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Τριάδας.
Παράλληλα το Λιμενικό Ταμείο Ξηρομέρου, έριξε για πρώτη φορά τόσο νωρίς τις σημαδούρες στην παραλία του Λιμανιού του Μύτικα.
Αύριο θα καθαριστούν από τα χόρτα τα παρτέρια στο λιμάνι του Μύτικα, που τα είχε καθαρίσει η Τ.Κ. Μύτικα πριν ένα μήνα και ξανά μεγάλωσαν (παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων να τα απομακρύνουν από το σημείο).
Στον Μύτικα επίσης απαιτείται μία πολύ καλή παρέμβαση στον ηλεκτροφωτισμό, σε σημεία που έχουν αναφερθεί στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο με αρμοδιότητα τον ηλεκτροφωτισμό και μαθαίνουμε ότι αυτή η παρέμβαση θα γίνει.
Όσο για το γήπεδο του Μύτικα, ναι είναι χωρίς κοπή χόρτων, όπως έτσι είναι πάντα τέτοια εποχή, από τις αρχές τις δεκαετίας του 90 που φτιάχτηκε. Ως γνωστό, με την λήξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων Απρίλιο - Μάιο, το γήπεδο πάντα αφηνόταν αυτή την εποχή και καθαριζόταν από την ομάδα τον Αύγουστο αν γινόταν ποδοσφαιρικό τουρνουά, ή τον Σεπτέμβριο με την έναρξη των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.
Αυτό που είναι σημαντικό για το γήπεδο του Μύτικα, είναι να προχωρήσει η σύνταξη των τευχών δημοπράτησης και να πάει σε δημοπρασία, ώστε να μπει συνθετικός χλοοτάπητας, μιας και το γήπεδο του Μύτικα εντάχθηκε στο Φιλόδημος ΙΙ. Αυτό είναι το ζητούμενο για την τοπική κοινωνία και τότε πραγματικά θα γίνει πόλος άθλησης και τους καλοκαιρινούς μήνες.

























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.