Ατύχημα στον Καστό με ηλικιωμένο άνθρωπο να πέφτει στην θάλασσα.


Ατύχημα με ηλικιωμένο σήμερα κατά τις 05:00 μ.μ. στο λιμάνι του Καστού, όπου ο άτυχος συνάνθρωπος μας βρέθηκε στην θάλασσα.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το Κ.Υ. Μύτικα που εφημερεύει 24 ώρες το 24ωρο, όλες τις ημέρες και ο εφημερεύων γιατρός βρέθηκε με το θαλάσσιο ταξί στον Καστό για τις πρώτες βοήθειες.
Ο ηλικιωμένος συνάνθρωπος μας, μετά τις πρώτες βοήθεις που δέχτηκε, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας και μαθαίνουμε ότι είναι καλά στην υγεία του.
Ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλο το προσωπικό του Κ.Υ. Μύτικα, καλή δύναμη στο λειτούργημα τους και πάντα να εξυπηρετούν τους πολίτες όσον το δυνατόν καλύτερα.
Για περαιτέρω ενημέρωση για την λειτουργία του Κ.Υ. Μύτικα, τηλεφωνείτε στο 2646081250.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.