Το δικαίωμα της εργασίας είναι ιερό, υπάρχουν οικογένειες, ζωές, όνειρα, σχέδια στημένα πάνω σε αυτό το ιερό δικαίωμα, υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Το ιερό δικαίωμα της εργασίας.
Το δικαίωμα της εργασίας είναι ιερό, υπάρχουν οικογένειες, ζωές, όνειρα, σχέδια στημένα πάνω σε αυτό το ιερό δικαίωμα, υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
1 σχόλιο:
Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.
Το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς το ότι έδιωξαν τους υπαλλήλους. Δυστυχώς συμβαίνει και γίνεται. Πόσο μάλλον τα τελευταία 10 χρόνια. Έχουμε χορτάσει δυστυχία. Το μεγάλο πρόβλημα με τις συγκεκριμένες απολύσεις έχει να κάνει με το ότι οι ιχθυοκαλλιεργειες και ειδικότερα η συγκεκριμένη, έχει βοηθηθεί με δημόσιο χρήμα, άφθονο, τουλάχιστον 2 φορές. Δεν λέω, οι εταιρείες σεκιουριτυ καλές είναι και άνθρωποι έχουν δουλειά. Αλλά με τόσο χρήμα από τις τράπεζες για να σωθούν, τσάμπα, δανεικό και αγύριστο, είναι δυνατόν να απολυουν όχι 32, έναν, και να μην έχει προβλεφθεί κατά την τελευταία διάσωση και η διασφάλιση των θέσεων εργασίας; Πρακτικά και τεχνοκρατικα το καταλαβαίνω, ελαφραινουν το payroll. Έχουν να χρωστάνε μόνο ένα τιμολόγιο παροχής υπηρεσίας που θα τους κόβει η εταιρεία σεκιουριτυ και προπάντων δεν θα μπλέκονται με ωράρια, βάρδιες, επιθεώρηση εργασίας και διάφορα άλλα που δυσχεραίνουν την Ευελιξία. Γι αυτά θα βαρυνεται η εταιρεία σεκιουριτυ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι καθαριστριες. Δεν προσλαμβάνει πλέον κανένας καθαριστριες σε εταιρείες. Συνεργεία καθαρισμού. Τέλος. Αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με δημόσιο χρήμα. Τραπεζικό θα μου πείτε. Ναι αλλά δημόσιο. Ποιος πλήρωσε τις ανακεφαλαιοποιησεις και τα σχετικά; Άλλος πρέπει να αναλάβει κατά την άποψή μου την ευθύνη και το κάθε κόστος για την τακτοποίηση και αυτών και άλλων ανθρώπων. Το ίδιο το Κράτος. Η εταιρεία μπορεί να θέλει να παραμείνει ανταγωνιστικη και βιώσιμη. Δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Μην ξεχνάμε τι ζούμε αυτή τη στιγμή. Όμως από την άλλη είπαμε, το κράτος όφειλε και οφείλει να παρέμβει άμεσα. Και αν το πρόβλημα ήταν η εκπαίδευση τους, ας τους καταρτιζαν. Διαρκώς γίνεται και συμβαίνει στις εταιρείες.
ΑπάντησηΔιαγραφή