Καταγγελία αναγνώστη μας για κατάληψη παραλίας.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Από επώνυμο e-mail, πήραμε χτες την παρακάτω καταγγελία.

Καλησπέρα.
Θα ήθελα να γράψετε και να δημοσιευθούν οι φωτογραφίες. Πήγα για μπάνιο λίγο πιο πέρα από τον Αγριλιά και βρήκα τις παραλίες με τραπέζια, ξαπλώστρες και καρέκλες από οικογένειες, κανονική κατάληψη. Δεν είχαμε τόπο να κάτσουμε.
Πάνω στην ελιά έχουνε κατάσταση για αιώρα και αιώρες. Είχανε ψησταριά. Η κατάσταση είναι τραγική. Νομίζω ότι οι παραλίες είναι για τους δημότες, όχι για εξοχική κατοικία. Δεν μπορεί να κάνει ότι θέλει ο καθένας.


4 σχόλια:

 1. Σωστος.Παρεμπτοντως...σε αυτή την παραλία έχουμε κάνει "ιστορικά" μπάνια...κσι φυσικά στο ασπρογυάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δυστυχώς γίνεται χρονια αυτό. Ξέρω απο μια γνωστή μου,πήγε για μπανιο με τα παιδια της και σχεδόν την εδιωξαν.Στο λιμενσρχειο θα πρέπει να απευθυνομαστε, γνωρίζει καποιος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Να κάνει επώνυμη καταγγελία ο δήμος στο λιμεναρχείο, να πάει να κόψει πρόστιμα και να είμαστε όμορφα κι ωραία. Τον Έλληνα μόνο στο οικονομικό τον αντιμετωπιζεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο βλακας ο πειρατης που την εχει πει σε αρκετες οικογενειες νομιζει οτι η παραλια ειναι δικια του.ειναι παρανομως, αν παει το λιμενικο εχει αυτοφωρο και προστιμο. Μιν το αφησετε αυτο ετσι η παραλια ειναι για ολο τον κοσμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.