Η συνέχεια της καταγγελίας για την κατειλημμένη παραλία στην Αγριλιά.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Από επώνυμο e-mail, πήραμε χτες την συνέχεια της καταγγελίας, για την κατάληψη μίας πανέμορφης παραλίας στην Αγριλιά.

--------------------------

Καλησπέρα, σας στέλνω καινούργιες φωτογραφίες.
Πάλι πήγα για μπάνιο στη γνωστή παραλία. Βρήκα οικογένειες που απολάμβαναν την πανέμορφη παραλία της περιοχής μας. Με πληροφόρησαν ότι βρήκαν την ευκαιρία για μπάνιο καθημερινή μέρα, γιατί ο κύριος που όπως βλέπετε τις φωτογραφίες έχει φτιάξει και σκαλοπάτια, έρχεται από Παρασκευή μέχρι Κυριακή και τους διώχνει.
Την παραλία την έχει περιφράξει με σύρμα. Ελπίζω ο Δήμος και το Λιμενικό Ταμείο να ελευθερώσουν την παραλία για να την χαίρεται όλος ο κόσμος.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Γνωρίζω και τα ονόματα των κυρίων.


1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.