Διακοπή νερού στον Αστακό λόγω βλάβης σε μετασχηματιστή.


Αστακός, 27.6.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα στις 2 το βράδυ παρουσιάστηκε βλάβη στον μετασχηματιστή του αντλιοστασίου στη θέση «ΜΑΡΓΩΝΕΙΚΑ».
Η βλάβη επισκευάστηκε σήμερα στις 9 το πρωί και το αντλιοστάσιο λειτουργεί κανονικά, στέλνοντας νερό στην δεξαμενή του Αστακού, ώστε να επανέλθει η ύδρευση στην πόλη του Αστακού.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Ο Αντιδήμαρχος

Φίλιππος Σαμαλέκος

3 σχόλια:

 1. Με την κατασκευή μιας επιπλέον εφεδρικής δεξαμενής νερού, έστω και 1.000 κυβικών μέτρων νερού επιπλέον,
  και όταν το επιτρέψουν τα οικονομικα του δήμου, θα μπορεί να εξασφαλίζεται συνεχή ροή νερού και μέχρι να επισκευάζεται η βλάβη στις εγκαταστάσεις ή στο δίκτυο του νερού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επίσης ο δήμος μας θα μπορούσε να κατασκευάζει κάποια μικρά δομικά έργα για τις ανάγκες του δήμου μας, προσλαμβάνοντας και μέσα απο το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 8μηνων, δίνοντας ο δήμος μας προτεραιότητα και έμφασή σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού με περισσότερο σε ειδικότητες δομικών-οικοδομικών τεχνικών έργων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Επίσης ο δήμος μας θα μπορούσε να κατασκευάζει κάποια μικρά δομικά έργα για τις ανάγκες του δήμου μας, προσλαμβάνοντας και μέσα απο το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας 8μηνων, δίνοντας ο δήμος μας προτεραιότητα και έμφαση σε προσλήψεις ανθρώπινου δυναμικού περισσότερο σε ειδικότητες δομικών-οικοδομικών τεχνικών έργων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.