Πολιτιστικός Σύλλογος «Η ΖΑΒΙΤΣΑ»: Ευπρεπισμός Αγίας Παρασκευής στο Αρχοντοχώρι.


Σε εργασίες ευπρεπισμού της Αγίας Παρασκευής στο Αρχοντοχώρι, προχώρησαν σήμερα με εθελοντικές εργασίες τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΖΑΒΙΤΣΑ».
Ωραίες ενέργειες εθελοντισμού, που δείχνουν ότι πρωτίστως εμείς όλοι είμαστε ο τόπος μας.

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς στο Αρχοντοχώρι έχουμε δύο εκκλησίες με το όνομα Αγία Παρασκευή ,αυτή που βλέπουμε στην φωτό είναι αυτή που έγινε το έτος 1953 από τους αδερφούς Κακούρη Παναγιώτη , Γεώργιο,και Ευστάθιο!!!! Απλός για ενημέρωση μπράβο στο Σύλλογο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.