Πωλείται σκούτερ Piaggio Beverly.


ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Μηχανάκι PIAGGIO BEVERLY 350 sport touring 2013 με 32500 χλμ. Διαθέτει τζαμάκι malossi, led φώτα, αυτοκόλλητα στις ζάντες, γνήσια μπαγκαζιέρα, γνήσιος συναγερμός, κάλυμμα σέλας και ολόσωμη κουκούλα.
Όλα τα σέρβις έχουν γίνει στην ώρα τους. Είναι πληρωμένα τα τέλη του 2020 και έχει περάσει ΚΤΕΟ τον Νοέμβρη του 2019. Καινούρια λάστιχα μπήκαν στις 15/06/2020.
Τηλ.: 6945887290 (Ημερομηνία αγγελίας 29.6.2020).

Η αγγελία είναι μόνιμα αναρτημένη στην ενότητα ''Αγγελίες''.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.