Διοικητική παραλαβή του Κ.Υ. Μύτικα από την 6η Υ.ΠΕ.

Φωτογραφική τεκμηρίωση προόδου εργασιών στο Κ.Υ. Μύτικα, στην διάρκεια του χρόνου κατασκευής του που ξεκίνησε το 2011.
Σήμερα στις 11 το πρωί περίπου, κλιμάκιο από την Τεχνική Υπηρεσίας της 6ης Υ.ΠΕ θα παραλάβει διοικητικά το νέο κτήριο του Κ.Υ. Μύτικα μετά το υπ' αρ. πρ. 4553/26-06-2020 έγγραφο του Δήμου Ξηρομέρου, που προσκαλούσε την 6η Υ.ΠΕ., να εκκινήσει η διαδικασία.
Επίσης με το υπ' αρ. πρ. 3891/10-06-2020 έγγραφο, από τον Δήμο ορίστηκε εκπρόσωπος για την σημερινή διοικητική παραλαβή ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας.
Η διοικητική παραλαβή μέχρι τώρα από την 6η Υ.ΠΕ. δεν είχε γίνει και η νέα δημοτική αρχή εξ αρχής το είχε επισημάνει και προς αυτή την κατεύθυνση κινήθηκε.
Μεγάλος στόχος της νέας δημοτικής αρχής και του νέου Δημάρχου γιατρού κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκάδας, την 6η Υ.ΠΕ, το Υπουργείο Υγείας και την βοήθεια ενεργών πολιτών, το βαλτωμένο και παρατημένο στην τύχη του επί πολλά χρόνια Κ.Υ. Μύτικα, να μπει σε πορεία ανοίγματος και λειτουργίας στη θητεία του και να έρθει να βοηθήσει στον τομέα της υγείας της περιοχής των οικισμών της Δ.Ε. Αλυζίας και των νησιών Καλάμου και Καστού.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της 6ης Υ.ΠΕ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.