Ευπρεπισμός της κεντρικής πλατείας του Μύτικα.


Εδώ και λίγες ημέρες καθαρίστηκε ξανά η πλατεία του Μύτικα και αυτή την φορά είχαμε και βάψιμο. Η δράση ευπρεπισμού έγινε σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μύτικα κ. Δημήτρη Φάρρο και ανώνυμου εθελοντή που πλήρωσε τον εργάτη.
Το αναδεικνύουμε για να βοηθήσουμε και εμείς στο πνεύμα του εθελοντισμού που πρώτα εμπνέεται από ανιδιοτελείς ανθρώπους, πρέπει να γίνεται από καρδιάς και ανεβάζει τον άνθρωπο.
Αυτή την στιγμή η πλατεία του Μύτικα είναι πραγματικά πεντακάθαρη και πλέον είναι στο χέρι κατοίκων και επισκεπτών, να παραμείνει έτσι για όλο το καλοκαίρι, κάνοντας απλά το αυτονόητο, πετώντας με επιμέλεια τα λίγα ή πολλά σκουπίδια μας στους κοντινούς κάδους.
3 σχόλια:

  1. Δεν θυμαμαι ποτε μα ποτε την πλατεια τοσο καθαρη και ομορφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο σας!! Με τα φωτα στον πεζοδρομο τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαζεψ'τε και τ'αγουλι ρε παιδιά κατ'απ'τ' θάλασσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.