Οι μάσκες της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης έπεσαν. Η δημοτική αρχή είναι με τους πολίτες για εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης για να επέλθει τάξη και νοικοκυριό σε μία χαοτική κατάσταση. Η αξιωματική αντιπολίτευση και η ελάσσονα με ποιους είναι άραγε;


Αστακός 12.7.2020 

Δελτίο τύπου. 

Οι μάσκες της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης έπεσαν. Η δημοτική αρχή είναι με τους πολίτες για εφαρμογή του κανονισμού ύδρευσης για να επέλθει τάξη και νοικοκυριό σε μία χαοτική κατάσταση. Η αξιωματική αντιπολίτευση και η ελάσσονα με ποιους είναι άραγε; 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε την Παρασκευή 10 Ιουλίου, ως 5ο θέμα στην ημερήσια διάταξη, έφερε ψήφισμα καταδίκης όλων των απειλών, επιθέσεων και προπηλακισμών που δέχονται οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία ύδρευσης καθώς και ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος. Η υπηρεσία ύδρευσης δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από συνθήκες απειλών και επιθέσεων. Παράλληλα ζήτησε τη στήριξη να εφαρμοστεί ο κανονισμός ύδρευσης προς κάθε κατεύθυνση, να σταματήσει το καθεστώς των παράνομων παροχών και υδροδοτήσεων και να επανέλθει η υπηρεσία ύδρευσης σε κανονικότητα λειτουργίας.
Σε αυτό λοιπόν το τόσο απλό και αυτονόητο για καταδίκη, χωρίς αλλά και αστερίσκους, η αξιωματική αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Γαλούνη, ο οποίος ως Δήμαρχος αυτός έφερε και ψήφισε τον κανονισμό ύδρευσης και η ελάσσονα αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της τον κ. Στάικο, ο οποίος διετέλεσε Δήμαρχος Αστακού, όχι μόνο δεν καταδίκασαν αυτά τα γεγονότα, αλλά αντιθέτως έκαναν προσωπικές επιθέσεις με υβριστικές αναφορές και χαρακτηρισμούς μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και ο κ. Στάικος μάλιστα έβγαλε και δημόσια ανακοίνωση, όπου με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, επιτίθεται στον άνθρωπο που απλά εφαρμόζει αυτό που είναι αποφασισμένο σχεδόν ομόφωνα από το προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, δηλαδή τον κανονισμό ύδρευσης.
Παράλληλα «ανώνυμοι» σχολιαστές του διαδικτύου επιτίθενται στον Αντιδήμαρχο ύδρευσης, αιρετό εκλεγμένο με τις ψήφους των πολιτών, με προσωπικά, μειωτικά, απαξιωτικά και υβριστικά σχόλια, συντονισμένοι περιέργως στα «επιχειρήματα» της αξιωματικής και ελάσσονος αντιπολίτευσης, προσπαθώντας να πετύχουν τι; Με απειλές, λοιδορίες, βρισιές και εκφοβισμούς να σταματήσουν τον Αντιδήμαρχο και τα συνεργεία ύδρευσης να πράξουν το καθήκον τους, να σταματήσουν δηλαδή κάποιους να κλέβουν το νερό, να κλείσουν και αυτοί τα μάτια σε όλη την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και όταν με το καλό έρθουν εκλογές, να παίξουν και το μάτι πονηρά για κάνα ψήφο, γιατί έτσι έχει η κατάσταση όλα αυτά τα χρόνια.
Αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να ξέρετε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Εδώ που έχει φτάσει ο τομέας της ύδρευσης του Δήμου Ξηρομέρου δεν έφτασε τυχαία. Η χαοτική κατάσταση που παραλάβαμε στην ύδρευση δεν δημιουργήθηκε σε 11 μήνες από την διοίκηση Τριανταφυλλάκη και αυτό είναι κοινή λογική, όπου κάποιοι πολιτικάντηδες του παρελθόντος που διοίκησαν με τρόπους που μας έφτασαν εδώ, ειδικοί στην παραπλάνηση, στο κακόγουστο θέατρο και στο ψεύδος, νομίζουν ότι την κοινή σας λογική μπορούν να την βιάζουν κάθε μέρα.
Το διάτρητο δίκτυο, οι παράνομες συνδέσεις στον κεντρικό αγωγό, συνδέσεις χωρίς ρολόγια, απλήρωτοι λογαριασμοί για χρόνια έγιναν με ανοχή και συνενοχή όλα αυτά τα χρόνια. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμα.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο όμως οι μάσκες έπεσαν. Κάποιοι έδειξαν ότι είναι με τους παρανομούντες που κλέβουν το νερό με το έτσι θέλω. Έτσι τους μάθανε όλα τα προηγούμενα χρόνια άρα έτσι να συνεχίσει μέχρι να καταρρεύσει όλο το σύστημα. Πριν φτάσει το νερό στον Αστακό στους πολίτες, πρέπει να πάρουν πρώτα οι παράνομες. Η πόλη του Αστακού ουσιαστικά σε εκβιασμό σε ομηρία.
Η δημοτική αρχή έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, στον τομέα της ύδρευσης να βάλει τάξη και νοικοκυριό, γιατί ως γνωστό παρέλαβε από την προηγούμενη δημοτική αρχή μία χαοτική κατάσταση.
Η ύδρευση είναι ανταποδοτική υπηρεσία και δεν μπορεί περίεργες και αυθαίρετες συμπεριφορές κάποιων, να τις πληρώνουν όλοι οι άλλοι, γιατί αυτό συμβαίνει σήμερα. Κάποιοι πληρώνουν και χρεώνονται υπέρογκα για να έχουν κάποιοι νερό παράνομα και δωρεάν.
Καλούμε όλους εσάς τους πολίτες του Ξηρομέρου να στηρίξεται αυτή τη προσπάθεια, και τους υβριστές της αντιπολίτευσης, τους Μαθουσάλες της τοπικής πολιτικής, το δίδυμο Γαλούνης και Στάικος, τους παραδίδουμε στην κρίση σας.
Οι μάσκες έπεσαν, η Δημοτική Αρχή θα προχωρήσει απτόητη. 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ 
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ

6 σχόλια:

 1. Προχωράτε μπροστά και δώστε λύσεις. Οι πολλοί καταλαβαίνουν τι γίνεται και στηρίζουν παρότι σιωπηροί και όχι φωνασκούντες. Το πολιτικό κόστος άλλοι το παίρνουν και όχι εσείς που βάζεται τάξη στο αλαλούμ και ας νομίζουν οι έμπειροθ το αντίθετο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αντιδημαρχε προχωρα και θυμησου στις επομενες εκλογες θα ψαχνουν τον δευτερο σε σταυρους. Οι αντιδρωντες και αυτοι που δεν στηριζουν απο συμπολιτευση και κυριως αντιπολιτευση οταν θα ρθει ο καιρος θα το παρουν το μηνυμα. Σε αυτο το θεμα οι μασκες ναι επεσαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ,ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΘΕΙ.ΤΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΘΕΛΕΤΕ;ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ;ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΨΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ,ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πρέπει να πάει η δημοτική αρχή κόντρα σε κακές συνήθειες που έχουν ριζώσει εδώ και πολλά χρόνια, καλή δύναμη είμαστε μαζί σας !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το σωστό θα είναι να ενημερωθούν οι πολίτες πόσες παροχές κόπηκαν ποιοι είχαν παράνομες παροχές και αν κινηθικε νομικά ο Δήμος εναντίον τους ..
  Όλα στην διαφάνεια αλλιώς όλα είναι είδος για κατανάλωση ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κ Α Θ Α Ρ Ι Ο Τ Η Τ Α. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΥΤΑ.
  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.