Εγκρίθηκαν από το ΥΠΕΣ δύο θέσεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ για τον Δήμο Ξηρομέρου.Εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών για τον Δήμο Ξηρομέρου, δύο θέσεις μόνιμου προσωπικού μέσω ΑΣΕΠ, κατόπιν αιτήματος που κατέθεσε η νέα δημοτική αρχή.
Η πρώτη θέση αφορά ΠΕ Πολιτικό Μηχανικό και η δεύτερη θέση ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού.
Η νέα δημοτική αρχή, σε λιγότερο από ένα χρόνο, ακολουθεί τις προγραμματικές της δεσμεύσεις για συμμάζεμα στα οικονομικά του Δήμου, τάξη και νοικοκυριό.
Παράλληλα προχωρά σε ενίσχυση με προσωπικό των υποστελεχωμένων υπηρεσιών του Δήμου, με στόχο να βγάλει όσο πιο σύντομα γίνεται τον τόπο από την οπισθοδρόμηση και την στασιμότητα και να τον οδηγήσει σε τροχιά ανάπτυξης προς όφελος της ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών του.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.