Ανανέωση και ενίσχυση του στόλου οχημάτων και μηχανημάτων στον Δήμο Ξηρομέρου. Το 4ο όχημα που έρχεται στον Δήμο Ξηρομέρου.


Όπως ενημέρωσε με σχετική του δημοσίευση στο Facebook ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, παρελήφθη από τον Δήμο Ξηρομέρου ο καινούργιος φορτωτής - εκσκαφέας.

Γράφει συγκεκριμένα:
«Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει την χαρά να υποδεχτεί στο στόλο του ένα σύγχρονο μηχάνημα έργου (εκσκαφέα/φορτωτή) από την εταιρεία ELTRAK και να ενισχύσει την παροχή υπηρεσιών προς τους Δημότες μας.
Η χρηματοδότηση είναι από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας και του Γραφείου Προμηθειών, που παρά την υποστελέχωση, είναι άκρως αποτελεσματικό!!!»




Το συγκεκριμένο μηχάνημα έργου είναι από χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΦιλόΔημος, ένα χρήσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, ειδικά για μικρούς Δήμους σαν τον Δήμο Ξηρομέρου.
Τον Δεκέμβριο του 2019 ξεκίνησε ο ηλεκτρονικός διαγωνισμός (δείτε εδώ), για την προμήθεια τεσσάρων μηχανημάτων έργου στον Δήμο Ξηρομέρου, ήτοι:
1. Ενός εκσκαφέα - φορτωτή.
2. Δύο ανοικτών φορτηγών (τύπου αγροτικού).
3. Ενός συρόμενου ειδικού αποφρακτικού μηχανήματος.
Ο διαγωνισμός κατέστη άγονος για τα άλλα 3 οχήματα, αλλά ελπίζουμε ότι θα επαναπροκηρυχτεί και θα υπάρξει θετικό αποτέλεσμα και για τα υπόλοιπα οχήματα που χρειάζεται ο Δήμος.

Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2019 έχει προμηθευτεί επίσης:
1. Ένα μεταχειρισμένο καλαθοφόρο,
2. Ένα μεταχειρισμένο μικρό όχημα για απορρίμματα και
3. Ενεργοποίησε και έφερε στον Δήμο, το ειδικό πανάκριβο όχημα - νταλίκα για τα πρες κοντένειρ, για την μεταφορά των συμπιεσμένων απορριμμάτων του ΣΜΑ Αστακού, που ήταν στα αζήτητα για πάνω από 10 χρόνια σε ένα πάρκινγκ στον Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας, ενώ άνηκε στον Δήμο Ξηρομέρου.
Αναμένονται στο άμεσο μέλλον άλλα 4 οχήματα:
  • Τα δύο ανοικτά φορτηγά τύπου αγροτικού,
  • το συρόμενο αποφρακτικό μηχάνημα
  • και το καινούργιο απορριμματοφόρο προϋπολογισμού 150.000 €, με χρηματοδότηση από ΦιλόΔημος ΙΙ, για το οποίο ο διαγωνισμός έτρεξε ήδη (δείτε εδώ).
Καθήκον του Δήμου να δώσει ποιοτικές υπηρεσίες προς όλους εμάς τους πολίτες, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής μας. Ο σύγχρονος και κατάλληλος μηχανολογικός εξοπλισμός, είναι απαραίτητος για να μπορέσει να το πράξει αυτό.

Το καλαθοφόρο.

Το ειδικό πανάκριβο όχημα - νταλίκα για τα κοντένειρ

1 σχόλιο:

  1. φτιαξτε κανονικο δημο και προχωρηστε και μην δινεται σημασια σε αυτους που δοκιμαστηκαν και απετυχαν για τους δημοτες και πετυχαν για τους εαυτους τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.