Τέλος της περιόδου λειτουργίας των ΚΔΑΠ. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη και μην ξεχνάτε: Εγγραφές ως 5 Αυγούστου.


Πηγή: Σελίδα Facebook
Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου.

Χθες αποχαιρετήσαμε τις μικρές φίλες και φίλους μας. Μια περίεργη και δύσκολη χρονιά, από κάθε άποψη έφτασε στο τέλος της.
Ελπίζουμε η νέα χρονιά να είναι διαφορετική, φυσιολογική, χωρίς κλείσιμο των δομών μας και ασφαλώς πιο δημιουργική.
Ευχαριστούμε τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για τη συνεργασία και την υποστήριξή τους και είμαστε σίγουροι ότι θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο, κάνοντας έγκαιρα την εγγραφή τους (μέχρι 5 Αυγούστου).
Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.