Τρίτη παρέμβαση ευπρεπισμού του χώρου χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Μύτικα.


Παρέμβαση ευπρεπισμού της χερσαίας ζώνης του λιμένα Μύτικα είχαμε χτες Παρασκευή 31 Ιουλίου, από το συνεργείο καθαριότητας του Δήμου Ξηρομέρου. Μάκης Μπακοθανάσης και Βασίλης Γρίβας (συμβασιούχοι στον Δήμο Ξηρομέρου) με την βοήθεια εθελοντή, από τις 6 και 30 το πρωί πήγαν στο λιμάνι και έκοψαν χόρτα, κλάδεψαν τα δεντράκια, σκούπισαν, μάζεψαν σκουπίδια κλπ.
Αυτή είναι η τρίτη παρέμβαση ευπρεπισμού στο λιμάνι του Μύτικα. Η πρώτη είχε γίνει τον Μάρτιο (δείτε εδώ) από την Κοινότητα Μύτικα και περιελάμβανε κοπή χόρτων.
Θέλουμε να προσθέσουμε για να ενημερωθούν όσοι δεν γνωρίζουν πως «καθαρίζονταν» το λιμάνι του Μύτικα τα προηγούμενα 4 χρόνια (το 2019 δεν έγινε). Οι καθαρισμοί του λιμανιού του Μύτικα γίνονταν με απ' ευθείας αναθέσεις πολύ μεγάλων ποσών, σε εξωτερικούς εργολάβους και συγκεκριμένα:
  • Το 2015 έγινε καθαρισμός του λιμανιού του Μύτικα με 4.920 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής). Αυτό τον καθαρισμό δεν τον είδαμε ποτέ, όπως γράψαμε τότε και δεν απάντησε κανείς προς διάψευση.
  • Το 2016 έγινε καθαρισμός του λιμανιού του Μύτικα με 4.315 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής). Αυτός ο καθαρισμός έγινε από τα οκτάμηνα Φυτειών, όπως γράψαμε τότε και δεν απάντησε κανείς προς διάψευση.
  • Το 2017 έγινε καθαρισμός του λιμανιού του Μύτικα με 4.935,20 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής). Αυτός ο καθαρισμός έγινε από τον φίλο Νίκο Καρδή με απλό μεροκάματο, όπως γράψαμε τότε και δεν απάντησε κανείς προς διάψευση.
  • Το 2018 έγινε καθαρισμός του λιμανιού του Μύτικα με 4.850 €, (δείτε εδώ το ένταλμα πληρωμής που περιλαμβάνει και το λιμάνι του Αστακού). Αυτός ο καθαρισμός έγινε από τα οκτάμηνα Φυτειών, όπως γράψαμε τότε και δεν απάντησε κανείς προς διάψευση.
Σύνολο για καθαρισμούς: 19.020 €.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.