Την εκτίμηση και το σεβασμό μας στους εργαζόμενους της δημόσιας αποκομιδής σκουπιδιών του Δήμου Ξηρομέρου.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια την εκτίμηση και το σεβασμό μας σε όλους τους εργαζομένους, μόνιμους και συμβασιούχους, που απασχολούνται στην αποκομιδή των σκουπιδιών του Δήμου μας με δημόσιο χαρακτήρα.
Σε μία εποχή πολύ δύσκολη λόγω κλιματολογικών συνθηκών, κορύφωσης της επισκεψιμότητας κυρίως σε Αστακό και Μύτικα, οφθαλμοφανών ελλείψεων σε υποδομές (κάδους, απορριμματοφόρα κλπ), αυτοί στο καθήκον τους, σε μία επικίνδυνη και ανθυγιεινή δουλειά, είναι καθημερινά στις επάλξεις, για να κρατάνε τον Δήμο Ξηρομέρου καθαρό. Μία δουλειά πραγματικά για λίγους και νιώθουμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε προς αυτούς τους ανθρώπους, είναι ένα πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Υπάρχουν προβλήματα, υπάρχουν ελλείψεις, υπάρχουν και λάθη, υπήρξαν και θα υπάρξουν και ημέρες που τα σκουπίδια θα ξεχειλίσουν, όπως χτες Δεκαπενταύγουστο. Το θέμα είναι η κατάσταση χρόνο με το χρόνο να βελτιώνεται και η προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση να συνεχίζεται με επιμονή και πιστεύουμε ότι αυτό συμβαίνει.
Αφορμή για το σημερινό μας κείμενο, ένα ποστάρισμα ενός συμβασιούχου εργαζόμενου στην καθαριότητα του Δήμου Ξηρομέρου στο Facebook.
Αναγνώστε το:

«Μεγάλο λούκι, από τις 4 τα χαράματα στις επάλξεις, καθημερινές και αργίες είναι το ίδιο για μας και για αυτή την ιδιαίτερη δουλειά, που δεν είναι για πολλούς, μόνο αρχι@@@τοι μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της, ειδικά αυτή την εποχή με τις υψηλές θερμοκρασίες, την ταλαιπωρία την ψυχολογική και σωματική κόπωση,τις αντίξοες συνθήκες, τους κινδύνους κλπ.
Προσπαθώντας να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις, φτάνοντας τον εαυτό μας στα άκρα πολλές φορές, είναι κάτι που φαντάζει ουτοπικό και πολυτέλεια, καθότι δεν μπορεί κανείς όσο και να το θέλει να βάλει τον εαυτό του ούτε στιγμή στη θέση μας.
Μερικοί είναι αχάριστοι και ασεβής, καμία εκτίμηση σε ότι κάνουμε, μόνο τον εαυτούλη τους λες και έχουν το αλάθητο. Αυτούς τους αφήνουμε στην μιζέρια τους και την κακομοιριά τους, στην αγένεια τους και την αχαριστία τους.
No problem. Εμείς συνεχίζουμε απτόητοι για το καλύτερο. Εγώ προσωπικά κοιμάμαι έχοντας ήσυχη την συνείδηση μου, μη έχοντας αδικήσει και μειώσει κανέναν.
Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε άλλους, και σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές σας υγεία και αισιοδοξία σε όλους!»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.