Δήμαρχος Ξηρομέρου: «Η μάσκα μου προστατεύει εσένα, η μάσκα σου προστατεύει εμένα».


Αστακός 13.8.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Λαμβάνοντας υπόψην τα επιδημιολογικά δεδομένα για την εξάπλωση του κορονοϊού, που εξαπλώνεται σε μεγάλο βαθμό από προσυμπτωματικούς και ασυμπτωματικούς ασθενείς, η μάσκα αποτελεί ένα χρήσιμο μη φαρμακευτικό εργαλείο αυτοπροστασίας από μια πιθανή λοίμωξη, χωρίς ασφαλώς να συνιστά πανάκεια.
Το βασικό μήνυμα είναι: «Η μάσκα μου προστατεύει εσένα, η μάσκα σου προστατεύει εμένα».
Στα πλαίσια αυτά γίνεται σύσταση προς τους Δημότες και τους επισκέπτες του Δήμου Ξηρομέρου, για καθολική χρήση μάσκας εκτός σπιτιού, ιδιαίτερα σε χώρους όπου υπάρχει συγχρωτισμός, παράλληλα με τα υπόλοιπα μέτρα (κοινωνική απόσταση, πλύσιμο χεριών, απολύμανση επιφανειών επαφής).
Με υπευθυνότητα, συνεργασία, προετοιμασία και πληροφόρηση μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.