Χωρίς νερό η δεξαμενή του Μύτικα, κατόπιν επεμβάσεως κάποιων.


Χτες το βράδυ στις 2 η ώρα είχαμε ξαφνική διακοπή νερού στον Μύτικα. Όπως μάθαμε κάποιος ή κάποιοι άγνωστοι, είχαν γυρίσει την χειροκίνητη βάνα από την γεώτρηση στα Σαμάρια.
Είναι αυτονόητο ότι δεν νοείται κανένας ιδιώτης να γυρνά βάνες και να επεμβαίνει σε περιουσία του Δήμου και το γεγονός είναι πολύ σοβαρό και χρήζει περαιτέρω διερεύνηση.
Το νερό ήρθε πάρα πολύ γρήγορα στις 10 το πρωί, απλά επειδή στον Μύτικα πολλοί επαγγελματίες και κάτοικοι έχουν πιεστικά, έγινε σταδιακή πλήρωση του δικτύου και άλλοι πήραν νερό γρήγορα και άλλοι αργά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.