Ένα από τα καλύτερα αθλητικά Summer Camp στην Ελλάδα διεξήχθη στον Αστακό (φώτο).ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΗΝ 24-26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ!

Το 6ο κατά σειρά SUMMER CAMP που διεξήχθη στον Αστακό με πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ σε συνεργασία με τον Α.Σ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό αθλητών αλλά και σε ποιότητα αφού εκτός των περσινών συλλόγων προστέθηκαν δυνατοί σύλλογοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδος αφενός, και αφετέρου συμμετείχαν αθλητές παγκοσμίου κλάσης όπως ο αθλητής της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και παγκόσμιος πρωταθλητής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στους Άνδρες το 2019 κ. ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ο οποίος μάλιστα και δίδαξε.
Ένας προικισμένος αθλητής, μέλος της προ ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας που κοιτάζει κατάματα την Ολυμπιάδα του Τόκυο. Ο ανωτέρω συνοδευόταν εκτός από τους συναθλητές του, από τον Δάσκαλό του και προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. ΑΛΜΑΣΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ.
Επίσης συμμετείχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωφών στο παραταεκβοντο κ. ΛΙΟΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ συνοδευόμενος από την Δασκάλα του κα ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ του Α.Σ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
Στην πυγμαχία δίδαξε ο επί 13 χρόνια πρωταθλητής Ελλάδος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής ο Δάσκαλος κ. ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.
Το παζλ των παραπάνω συμπλήρωσαν αθλητές με πανευρωπαϊκές, βαλκανικές και πανελλήνιες διακρίσεις, μέλη μεγάλων συλλόγων στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, συνοδευόμενοι από τους Δασκάλους τους.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ:
1) Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
2) Α.Σ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
3) Α.Σ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΟΖΑΝΗΣ
4) Α.Σ ΤΙΤΑΝΕΣ ΡΟΔΟΥ
5) Α.Σ ΔΙΑΣ ΜΕΤΣΟΒΟΥ
6) Α.Σ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΡΤΑΣ
7) Α.Σ ΠΥΓΜΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ
8) Α.Σ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
9) Α.Σ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
10) Α.Σ ΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ
11) Α.Γ.Α ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΕΥΑΘΛΟΣ(ΕΥΚΛΕΑΣ)
12) Α.Σ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
13) Α.Σ ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ ΒΟΛΟΥ
14) Α.Σ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
15) Α.Σ JEONSA ΕΛΕΟΥΣΑΣ
16) Α.Γ.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
17) Α.Σ ΕΔΕΣΣΑΣ

Οι προπονήσεις διεξήχθησαν στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ και δίδαξαν ο παγκόσμιος πρωταθλητής κ. ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ και οι Δάσκαλοι κ. ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και ο κ. ΜΙΜΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
Οι φιλοξενούμενοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο σε αγωνιστικό - προπονητικό επίπεδο όσο και σχετικά με την γενικότερη παραμονή τους στην πόλη και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαίρι του 2021.
Η αποχώρηση των αποστολών έγινε σταδιακά αφού αρκετοί σύλλογοι παρέτειναν την παραμονή τους και μετά την λήξη του camp, παραμένοντας στον Αστακό για διακοπές κάτι που δεν είχαν στον αρχικό τους σχεδιασμό. Τελευταία αναχώρησε ο σύλλογος ΤΙΤΑΝΕΣ από την ακριτική Ρόδο την Τρίτη 28 Ιουλίου.
Τα οφέλη ήταν μεγάλα τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στην τοπική κοινωνία από την επίσκεψη και παραμονή τόσων ανθρώπων, σε μια δύσκολη για όλους εποχή.

ΩΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ:
1. Τους συμμετέχοντες Συλλόγους - Δασκάλους - Αθλητές και Συνοδούς.
2. Τον Δήμο Ξηρομέρου για την παραχώρηση του ΔΑΚ Αστακού
3. Τον Δήμαρχο κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ για την στήριξη της εκδήλωσης, την παρουσία του στην τελετή έναρξης και την συμμετοχή του στην προπόνηση της πυγμαχίας ως παλιός Αθλητής και Πρωταθλητής.
4. Τον Αντιδήμαρχο κ. ΜΠΑΜΠΟΥΡΗ ΚΩΝ/ΝΟ για την παρουσία του στην τελετή έναρξης και την βοήθειά του όπου απαιτήθηκε.
5. Τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό των καταλυμάτων για την διευκόλυνση και τις παροχές που αφορούσαν την διαμονή των επισκεπτών.
6. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, αλλά και τα λοιπά για την εξυπηρέτηση στους επισκέπτες.
7. Όλους όσους με οποιονδήποτε τρόπο συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Το 6ο SUMMER CAMP είναι πλέον ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός για την πόλη του Αστακού και για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ.
Σας ευχαριστούμε και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.


Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - Α.Σ ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.