Αύξηση του Προϋπολογισμού από 22.891.850 € σε 34.300.000 €, για την πρόσκληση του Φιλόδημος ΙΙ «Σύνταξη/Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων».


Με βάση επίσημο χθεσινό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών, με ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου 2020, αυξάνεται ο Προϋπολογισμός από 22.891.850 € σε 34.300.000 €, για την πρόσκληση του Φιλόδημος ΙΙ: «Σύνταξη/Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων».
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, από τον περασμένο Οκτώβρη 2019, εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο του κ. Αποστόλη Ντίνο, να πράξει ότι απαιτείται ώστε να συνταχθεί ένας πλήρης φάκελος με προτεινόμενες μελέτες για τον Αστακό και τον Μύτικα, και να υποβάλει πρόταση για την συγκεκριμένη πρόσκληση του Φιλόδημος ΙΙ.
Ανεπίσημες πληροφορίες μας λένε ότι το αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως την επιλογή και είναι εξόχως θετικό, μιας και για πρώτη φορά πρόκειται να έρθει ένα τόσο πολύ μεγάλο ενιαίο ποσό στο Λιμενικό Ταμείο και στον Δήμο Ξηρομέρου, στα πλαίσια του Φιλόδημος ΙΙ, το μεγαλύτερο που έχει έρθει ποτέ.
Δεν θα πούμε περισσότερα και αναμένουμε να δούμε τα επίσημα έγγραφα με την υπογραφή του Υπουργού Εσωτερικών και εδώ θα είμαστε να τα παρουσιάσουμε αναλυτικά.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της αύξησης του Προϋπολογισμού της πρόσκλησης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.