Χωρίς νερό η δεξαμενή ύδρευσης του Μύτικα από σήμερα στις 3 το βράδυ.


Σήμερα το βράδυ στις 3 η ώρα, είχαμε ξαφνική διακοπή νερού στον Μύτικα. Η δεξαμενή του Μύτικα και πάλι αδειανή, χωρίς να υπάρχει κάποια βλάβη όπως θα δείτε παρακάτω. Πέρασε όλο το καλοκαίρι και με το νερό δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα διακοπών στον Μύτικα, ούτε και στην Κανδήλα, αλλά ούτε και το συνηθισμένο φαινόμενο της πτώσης της πίεσης των προηγουμένων χρόνων.
Το πρόβλημα δημιουργείται διότι αυτή την περίοδο είναι πεσμένες πολύ οι δύο γεωτρήσεις στα Σαμάρια και το νερό δεν επαρκεί και για Κανδήλα και για Μύτικα. Χρειάζεται να μπαίνουν κάποιες ώρες στο δίκτυο και οι μη νόμιμες ως τώρα γεωτρήσεις της άνω Κανδήλας. Το καλοκαίρι οι γεωτρήσεις ήταν εντός και δεν υπήρχε πρόβλημα.
Άρα άμεση νομιμοποίηση των γεωτρήσεων της άνω Κανδήλας, ακόμα και προσωρινά με διαταγή της διεύθυνσης υδάτων της Περιφέρειας, λόγω του κινδύνου του Covid 19 και εμπλουτισμός παράδειγμα βραδυνές ώρες των δεξαμενών Κανδήλας και Μύτικα αυτούς τους δύο μήνες που οι γεωτρήσεις στα Σαμάρια θα είναι πεσμένες, μέχρι να αρχίσουν οι βροχοπτώσεις και τροφοδοτηθούν τα υπόγεια νερά.
Αν δεν γίνουν αυτά, κατά περίπτωση Κανδήλα και Μύτικας, κάθε μέρα θα μένουν από νερό τους δύο αυτούς μήνες που οι γεωτρήσεις στα Σαμάρια είναι πολύ κάτω.
Εξυπακούεται ότι σε περιουσία του Δήμου, δεξαμενές, αντλίες, γεωτρήσεις, δίκτυα κλπ, κανένας δεν μπορεί να βάζει χέρι πλην του Δήμου Ξηρομέρου. 
Πληροφορούμαστε από τηλέφωνα που κάναμε, ότι η δεξαμενή του Μύτικα αυτή την στιγμή τροφοδοτείται με νερό και η ύδρευση από τις 4 έχει επανέλθει.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.