Παρουσίαση στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7 το απόγευμα, του Μουσείου Άλατος στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.


Προς
Τους εκπροσώπους των ΜΜΕ
Ιερή Πόλη Μεσολογγίου 2 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητοί μας φίλοι.
Μετά από μακροχρόνιο αγώνα, τεράστιες οικονομικές θυσίες και εξαιρετικά μεγάλους κόπους που κατέβαλε η «οικογένεια» του Κοινωφελούς Πολιτιστικού Οργανισμού της «Διεξόδου» επιτεύχθηκε η ολοκλήρωση του νέου δημιουργήματός της. Το Μουσείο Άλατος, που είναι το πρώτο ανάλογο θεματικό Μουσείο στην Ελλάδα και βρίσκεται μέσα στον χώρο των Αλυκών Τουρλίδας Μεσολογγίου.
Δεδομένου ότι τα γνωστά προβλήματα του κορωναϊού δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιήσουμε, όπως είχαμε προγραμματίσει και επιθυμούσαμε, επίσημα εγκαίνια, θα περιοριστούμε, τηρώντας απολύτως τα επιβαλλόμενα μέτρα ασφαλείας ως προς τις αποστάσεις και την χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους, να το παρουσιάσουμε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 στις 7 το απόγευμα.
Μετά την παρουσίαση θα παρατεθεί μικρή δεξίωση στο Καφέ – Ρεστοράν “PLAZA” στο Λιμάνι Μεσολογγίου. 
Για τους συνεργάτες της «Διεξόδου» και μένα θα είναι ξεχωριστή χαρά αν μέσα στο βεβαρημένο σας πρόγραμμα βρίσκατε τον χρόνο να παραστείτε στην παρουσίαση.
(Δυστυχώς λόγω του γνωστού προβλήματος της απαγόρευσης συνωστισμού η πρόσκληση είναι προσωπική). 

Με εκτίμηση 

Ο ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος της «Διεξόδου» 

Νίκος Κορδόσης

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πραγματικά ένας πολύ σημαντικός νέος πόλος πολιτισμού για την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, σε επίπεδο νομού αλλά και Πανελλαδικά, το Μουσείο Άλατος στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου, που είναι το πρώτο ανάλογο θεματικό Μουσείο στην Ελλάδα.
Έργα ανθρώπων ξεχωριστά, με κίνητρο την πραγματική και αγνή αγάπη για τον τόπο και με πνεύμα εθελοντισμού και γνήσιας προσφοράς.
Η πρόσκληση μας τιμά ιδιαίτερα και θα φροντίσουμε να παραβρεθούμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.