Πρόβλημα με τον αναμεταδότη στα ψηφιακά κανάλια στην Αλυζία.


Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά την καταιγίδα του Σαββάτου στο ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα για τα χωριά Βάρνακας, Κανδήλα, Παναγούλα και Μύτικας, αν και για τον Μύτικα όσοι έχουν τις κεραίες προς Περγαντί, πιάνουν κανονικότατα (το ξέρουμε από ιδία γνώση).
Το πρόβλημα είναι στον ψηφιακό αναμεταδότη που είναι προς Αστακό δίπλα στον δρόμο, λίγο μετά τα ενοικιαζόμενα ''Θεσμός'', ο οποίος εξ αιτίας της καταιγίδας έχει πάθει βλάβη ο εξοπλισμός του.
Ο Δήμος Ξηρομέρου έσπευσε και απευθύνθηκε στον ειδικό που έχει κάνει την προμήθεια και την εγκατάσταση εκεί των μηχανημάτων, αλλά βρέθηκε προ της μεγάλης εκπλήξεως, ο άνθρωπος εκεί να αναφέρει ότι ο Δήμος Ξηρομέρου επί προηγούμενης δημοτικής αρχής, του χρωστά χρήματα για την συγκεκριμένη εγκατάσταση και μάλιστα το ποσό είναι και μεγάλο.
Αυτή είναι ολόκληρη η αλήθεια και οι πολίτες έχουν απόλυτο δίκιο να ζητάνε να βλέπουν απρόσκοπτα τηλεόραση και πρέπει και επιβάλλεται να λυθεί το θέμα, είναι υποχρέωση της δημοτικής αρχής να το λύσει και μαθαίνουμε ότι θα λυθεί σε συνεννόηση με αυτόν τον συμπολίτη μας τεχνικό.
Αλλά να κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που φύγανε κακήν κακώς και αφήσανε χρωστούμενα σε όποιον μιλάει Ελληνικά, βρείτε εσείς πόσα κιλά θράσος θέλει.

3 σχόλια:

 1. γυρισα περγαντι και επιασα
  ευχαριστω μπιλ
  τα λεμε σκ χωριο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Δεν λύθηκε το πρόβλημα αφού τα κρατικά κανάλια δεν έχουν ακόμη σήμα.

   Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.