Ομόφωνο όχι της Κοινότητας Παλαιομάνινας στην υπό ίδρυση ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας.


Παλαιομάνινα 18/09/2020
Αριθ. Πρωτ.: .........
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
Δ/ΝΣΗ: Παλαιομάνινα 30001
ΤΗΛ 2632041147
FAX 2632041147

Από το πρακτικό της με αριθ. 6/2020 έκτακτης συνεδρίασης του κοινοτικού Συμβουλίου Παλαιομάνινας με θέμα «Ίδρυση Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχιναδών Νήσων και Αιτωλ/νίας».

Αριθ. Αποφάσεως 6/2020

Στο Κοινοτικό Κατάστημα σήμερα την 18 του μήνα Σεπτεμβρίου του έτους 2020, ημέρα Παρασκευή της εβδομάδας και ώρα 20:00, ήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση το Κοινοτικό Συμβούλιο για λήψη απόφασης σχετικά με την ίδρυση Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας.

Παρόντες                                           Απόντες
Ζώγας Σπυρίδων                                 Ουδείς
Τόγιας Χρήστος
Αγγέλη Ελένη
Σπανός Ευάγγελος
Γκουτσέλης Σπυρίδων

Ο Πρόεδρος κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης και αφού έθεσε υπόψη των μελών την υπ. αριθμ. 87/17-09-2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ξηρομέρου, κάλεσε τα μέλη να αποφασίσουν σχετικά.

Α Π Ο Φ Α Σ Η

Το Κοινοτικό Συμβούλιο εκφράζει τη διαφωνία και την διαμαρτυρία για την ίδρυση της Π.Ο.Α.Υ. και αποφασίζει ομόφωνα την πλήρη στήριξη στην απόφαση 87/17-08-2020 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, για ακύρωση της Π.Ο.Α.Υ. στην παράκτια ζώνη του Δήμου μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.