Ενισχύει ακόμη περισσότερο την Τεχνική Υπηρεσία ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Πρόσκληση για πρόσληψη ΤΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων από 22.10 έως 2.11.


Συνεχίζοντας την τακτική ενίσχυσης της Τεχνικής Υπηρεσίας, μέσω του θεσμού των ειδικών συνεργατών που εφάρμοσε τον Σεπτέμβριο του 2019, με την πρόσληψη δύο ειδικών συνεργατών, (Αρχιτέκτονα Μηχανικό, Πολιτικό Μηχανικό), ο Δήμαρχος Ξηρομέρου ενισχύει περαιτέρω μέσω του ίδιου τρόπου την Τεχνική Υπηρεσία, με την πρόσληψη ενός/μίας ΤΕ Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.
Η επώνυμη γνώμη μας είναι ότι ο Δήμαρχος πράττει πολύ σωστά που κάνει αυτή την επιλογή. Κατανοεί και αντιλαμβάνεται την εμφανέστατη υποστελέχωση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξηρομέρου. Ήδη η επιλογή των δύο ειδικών συνεργατών βοήθησε τα μέγιστα την Τεχνική Υπηρεσία και αποδείχτηκε και στην πράξη ορθότατη.
Γνωρίζοντας λοιπόν πολύ καλά ότι η πιο νευραλγική υπηρεσία για την αναπτυξιακή πορεία των Δήμων, είναι η Τεχνική Υπηρεσία, με αυτό το κριτήριο προχωρά σε αυτή την επιλογή και πολύ περισσότερο τώρα που ανοίγει το Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης και ο Δήμος Ξηρομέρου πρέπει να ενταχθεί σε όσες πιο πολλές δράσεις του μπορεί, ώστε να δώσει λύσεις στα πολλαπλά προβλήματα και ελλείψεις που έχει σε βασικές υποδομές.
Οποιοσδήποτε Δήμος χωρίς πλήρη και λειτουργική Τεχνική Υπηρεσία, είναι Δήμος κουλός και στο Δήμο Ξηρομέρου οι λίγοι εργαζόμενοι που την στελεχώνουν, σήμερα τρέχουν και δεν φτάνουν.
Τα καθήκοντα βέβαια των ειδικών συνεργατών είναι γνωστά και περιγράφονται στον νόμο. Είναι κυρίως συμβουλευτικά και σίγουρα οι συγκεκριμένοι βάση του νόμου δε μπορούν να υπογράφουν μελέτες (αν και αυτό άλλαξε τελευταία με νόμο αν δεν κάνουμε λάθος). Όμως με κοινή λογική όλοι καταλαβαίνετε ότι κανείς δεν τους εμποδίζει να μπορούν να συνεπικουρούν την Τεχνική Υπηρεσία για την εκπόνηση και ωρίμανση μελετών, στην προετοιμασία δημοπρατήσεων και στην προετοιμασία υλοποίησης δημοσίων συμβάσεων έργων και προμηθειών, να τρέχουν πολλές εργασίες γραφείου και ανταλλαγής εγγράφων με δημόσιες υπηρεσίες που είναι χρονοβόρες και θέλουν ξεχωριστή και συνεχή παρακολούθηση, να κάνουν τις πολλές προφορικές συνεννοήσεις που απαιτούνται ώστε έργα και προμήθειες να τρέχουν και να υλοποιούνται γρήγορα και όχι να βαλτώνουν για μήνες.
Δείτε παρακάτω την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ξηρομέρου.

-------------------------

Ημερομηνία, 20/10/2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ο Δήμος Ξηρομέρου προτίθεται να καλύψει μία (1) θέση ειδικού συνεργάτη Δημάρχου, ειδικότητας Τ.Ε. Ηλεκτρολόγου Μηχανικού, η οποία θα καλυφθεί με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβαίνει τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας προσελήφθηκε.
Η προθεσμία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι δέκα (10) ημέρες, από 22.10.2020 και τελειώνει την 02.11.2020.
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το συνημμένο έγγραφο.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.