Συστάθηκε σε σώμα το Δ.Σ. του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Συνήλθε σήμερα 25 Οκτωβρίου σε συνεδρίαση το σώμα των εκλεγέντων μελών που προήλθαν από τις αρχαιρεσίες της 18 Οκτωβρίου. Μετά από διαβουλεύσεις και εισηγήσεις μεταξύ των μελών, η νέα σύνθεση του Δ,Σ είναι η εξής:
  • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ
  • ΓΕΝΙΚΗ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΤΙΝΟΥ
  • ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΙΚΥ ΣΟΥΡΛΑ
  • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: ΓΚΕΛΥ ΤΑΠΡΑΤΖΗ
  • ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΜΜΕ και SOSIAL MEDIA: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ
  • ΤΑΜΙΑΣ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ
ΜΕΛΗ.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΑΛΑΝΗ
ΕΛΕΥΕΘΡΙΑ ΚΡΙΘΥΜΟΥ

Μετά και την κατά το καταστατικό προβλεπόμενη διαδικασία, τα μέλη του Δ.Σ ενημερώθηκαν πάνω σε προγραμματισμενές δράσεις που είχαν ξεκινήσει από το προηγούμενο Δ.Σ., με σκοπό να υλοποιηθούν το ταχύτερο δυνατό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.