Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας, για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού στον Αστακό.


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 25.10.20, η δράση ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας που υλοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού και το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Ξηρομέρου, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Όλγα Πάιρα, Χειρουργό Μαιευτήρα Γυναικολόγο που μίλησε για την σημασία της πρόληψης, την κα Αλέκα Κουμέλη Νηπιαγωγό, που μας κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία και μετέφερε ένα μήνυμα ελπίδας στις γυναίκες που νοσούν ή έχουν ήδη νοσήσει, καθώς και τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κο Γιάννη Τριανταφυλλάκη για την στήριξη και την παρουσία του στην δράση μας. 
Επίσης ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας και συμμετείχαν σε αυτήν, καθώς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Μαρία Σακουφάκη για την προμήθεια ενημερωτικών φυλλαδίων και στην εταιρία ΑΦΟΙ ΤΣΕΛΙΟΥ Α.Ε. για την χορηγία της προκειμένου να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η δράση μας. 

Η πρόληψη σώζει ζωές! 

Σύλλογος Γυναικών Αστακού
Βασίλης Πολύζος 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Π.Δ.Δ.
«Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός,
Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια 
στο Δήμο Ξηρομέρου»
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.