Στην Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος ο συμπατριώτης από τον Αστακό Αντώνης Χρόνης.


Ένας άνθρωπος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των λειτουργών κηδειών, ο Αντώνης Χρόνης, εκλέχτηκε στις πρόσφατες εκλογές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.
Με αγάπη κι όρεξη για το λειτούργημα που επιτελεί, ο Αντώνης Χρόνης εκλέχτηκε Γενικός Γραμματέας Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων Νήσων.
Διατηρεί γραφείο κηδειών στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας κι όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπώ τους συναδέλφους της περιοχής για ακόμη μία θητεία στο Δ.Σ. της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος. Ως νέα Διοίκηση δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τον κλάδο μας. Πρωταρχικό μας στόχο θα αποτελέσει η εύρυθμη λειτουργία της Ένωσης, η άριστη συνεργασία με τους συναδέλφους λειτουργούς κηδειών σε όλη την Ελλάδα και η προώθηση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.