Σημαντικό το έργο της απόφραξης και καθαρισμού φρεατίων ομβρίων σε Κανδήλα και Μύτικα, τα οποία είχαν να καθαριστούν χρόνια.


Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιείται απόφραξη - καθαρισμός φρεατίων στις Κοινότητες Μύτικα και Κανδήλας. Αυτό είχε να γίνει πολλά χρόνια και αρκετά φρεάτια στον Μύτικα είχαν φράξει τελείως και υπήρχε τεράστιο πρόβλημα το χειμώνα.
Με την βοήθεια και τη στήριξη του Αντιδημάρχου ύδρευσης και αποχέτευσης κυρίου Σωτήρη Μακρή, έχουν καθαριστεί 75 φρεάτια στον Μύτικα και 50 στην Κανδήλα.

Ο Αντιδήμαρχος Αλυζίας
Πάνος Παληογιάννης
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Μύτικα Φάρρος Δημήτρης

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας
Κανδήλας Σιδεράς Στέλιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.