Κατέπλευσε για πρώτη φορά κρουαζιερόπλοιο στο λιμάνι του Αστακού. Σχόλιο του Δημάρχου Ξηρομέρου.Για πρώτη φορά κρουαζιερόπλοιο κατέπλευσε στο λιμάνι του Αστακού. Πρόκειται για το Regal Princess υπό σημαία Βερμούδων και ανήκει στην εταιρεία Princess Cruises.
Σε αυτό επιβαίνουν μόνο 100 άτομα πλήρωμα. Θα παραμείνει στο λιμάνι του Αστακού – Πλατυγιάλι μέχρι αύριο 16/10.
Το πλοίο κατέπλευσε για τροφοδοσία και όχι στο πλαίσιο κρουαζιέρας. Σε κάθε περίπτωση δεν παύει να καταγrάφηκε ως το πρώτο που ελλιμενίστηκε στον Αστακό.


Σχόλιο Δημάρχου Ξηρομέρου στο Facebook:
Η περιοχή έχει τεράστιες προοπτικές... Ευχαριστούμε την κα Υβόννη Καρβούνη, που επέλεξε το λιμάνι του Πλατυγυαλίου και τον Διευθυντή του κο Κολώνια Βασίλη, για την άμεση ανταπόκριση!
Για πρώτη φορά κρουαζιερόπλοιο στο Λιμάνι Πλατυγυαλίου του Αστακού...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.