Καλό ταξίδι Τάκη...


Ένα δυσάρεστο ξαφνικό σήμερα το πρωί ήρθε να ταράξει το χωριό μας τον Μύτικα. Απεδήμησεν εις Κύριον ο συμπατριώτης μας Δημήτρης (Τάκης) Λυγκώνης (Καρύπης). Ένας άνθρωπος κοινωνικότατος, με παρουσία κάθε μέρα στο κέντρο του Μύτικα και στην ζωή του χωριού μας.
Αύριο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου του Μύτικα, θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία, στις 01:00 μ.μ., όπου θα τον αποχαιρέτησαν στο τελευταίο ταξίδι του, οι οικείοι του, οι φίλοι του και όλοι οι κάτοικοι του Μύτικα.
Θα μας λείψεις Τάκη... Καλό ταξίδι... ας είναι ελαφρύ το χώμα...

2 σχόλια:

  1. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΝΗΨΙΑ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑ-ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό ταξίδι μπάρμπα Τάκη Καριπη. Θα σε θυμάμαι πάντα όπως και τον μπάρμπα Κώστα με πολύ αγάπη και συγκίνηση. Τώρα που θα βρεθείτε, να χορέψετε την Παπαδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.